Web portal za djecu i roditelje – dječja posla izrada i dizajn

Web portal za djecu i roditelje

Portal za djecu

Internet portal za djecu i roditelje Dječja posla daje posjetiteljima korisne informacije o odgoju djece, interesantne savjete, edukaciju i zanimljivosti iz psihologije i medicine.
Izrada internet portala u CMS-u, prema najmodernijim smjernicama i trendovima izrade internet stranica u 2015. godini.

Kako bi uspjeli u današnjem konkurentnom okružju internet portal za djecu i roditelje za ima za cilj okupljanje i objavljivanje interesantnih članaka o djeci i roditeljstvu i približavanje sadržaja svojim korisnicima. Internetski portal je izrađen vrlo user friendly kako bi omogućio korisnicima lako pregledavanje i užitak u browsanju portalom. Osim funkcionalnih članaka  portal se sastoji od galerija, sponzoriranih objava, video galerija, fotogalerija, anketa te još pregršt interaktivnih mogućnosti.
Posjetite stranicu: Dječja posla

Dječja posla web portal

Dječja posla web portal

Dječja posla

Dječja posla internetski portal nudi svojim posjetiteljima ineteresantan sadržaj za roditelje poput edukacija, zdravlje, moda i oprema. prehrana djece, roditeljstvo i odgoj i zabava.

Izrada internet portala

Izrada portala po principu modernog dizajna i user friendly sučelja za posjetitelje, te pametnog programiranja i automatiziranja samog portala kako bi korisnik samostalnom mogao voditi portal.

Proces izrade portala je uključivao

 • Dizajn portala rađen u Bootstrap
 • Instalacija i konfiguracija CMS-a
 • Kategorizacija portala
 • Progamiranej skirpti
 • Definiranje korisničkih prava
 • Pozicioniranje automatskih oglasa i naplate
 • Hosting i zaštita stranice

Posljednji radovi

Kontaktirajte nas

  Kalkluator cijene web portala

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena internetskih portala. Molimo uzmite u obzir da su cijene portala okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška web portala

  Struktura portala:
  1. Broj stranica (obavezno)
  Odaberite broj statičnih stranica vašeg portala
  Upišite broj stranica portala kao što su npr:
  • Stranica Homepage
  • Stranica Blog
  • Stranica Kategorije
  • Stranica Kontakt
  • Stranica Podkategorije
  • Stranica Uvjeti
  • Stranica Pravila privatnosti

  2. Kategorizacija (obavezno)
  Broj kategorija portala?
  Upišite broj kategorija i potkategorija portala. Ponuda se odnosi na izradu kategorijskih i potkategorijskih stranica koji će sadržavati objave, međusobno vezane kategorije i potkategorije, opis i vizualizacija.
  3. Unos objava po kategoriji (obavezno)
  Unos broja objava po kategoriji i potkategoriji
  Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova po objavi, fotografija unutar objave, video galerije ili foto galerije, naslovne fotografije, te unos tagova i oznaka za objave.
  4. Višejezičnost:
  Da li vam je potrebna višejezičan portal?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan portal s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, prijevod postojećih portalskih objava, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.
  5. Tražilica i filter objava:
  Da li vam je potrebna tražilica i filter objava?
  Ukoliko vam je integracija detaljnog filtriranja i pretraživanja objava molimo odaberite navedeno. POnuda se odnosi na izradu filtera prema: nazivu objave, tagovima, kategoriji i potkategoriji, te drugim značajkama.
  6. Web hosting:
  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 5000 MB i do 50 e-mailova. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.
  • u trajanju od 1.godine
  • 5000 MB prostora
  • do 50 email adresa
  • SSL certifikat

  7. Fotografije:
  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu stock fotografije odaberite broj fotografija.
  8. Pisanje tekstova:
  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.
  9. SEO optimizacija:
  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.
  9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene internetskih portala su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu kvalitetnog portala, odnosno vidjeli koji su Vam elementi web stranica neophodni. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.  Procjena troška za izradu web portala

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkama 1., 2. i 3. obavezno, te ostale stavke opcionalno.