Izrada web stranice za OPG proizvođača lješnjaka

Izrada web stranice za OPG

Izrada web stranice za OPG proizvođača lješnjaka

Izrada web stranice za OPG Lješnjaci Vili

Kao dio brendiranja između ostalih materijala koje smo izradili za većeg proizvođača lješnjaka u Hrvatskoj izradili smo web stranice u CMS-u Lješnjaci Vili.
Web stranice za OPG Lješnjaci Vili se temeljila na njihovom vizualnim identitetom te je zahtijevala specifičan dizajn koji će ih isticati od konkurencije.
Web stranca je prilagođena svim preglednicima sažeta je i informativna.
Osim informacije o plantaži lješnjaka pri izradi web stranica za OPG pazili smo da nije prezahtjevna nego ugodna svim posjetiteljima

Lješnjaci Vili OPG.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili OPG Lješnjaci Vili su jedni od većih i kvalitetnijih proizvođača lješnjaka ili lijeske u Hrvatskoj. Velike plantaže lješnjaka se nalaze u Slavoniji.

Web dizajn i izrada web stranice za OPG

Web dizajn je prilagođen na taj način kako bi bio oku ugodan i implemetirane grafike vas navode kako bi jednostavno surfsli kroz web stranicu. Izrada web stranice za OPG je prilagođena i konstruirana na taj način kako bi što bolje prezentirala proizvode no osim toga bila i informativna i edukativna.

Pogledajte ostale radove iz web dizajna i izrada web stranicaKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Izrada web stranice za OPG Lješnjaci vili, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: