Izrada Facebook aplikacije

Izrada aplikacija za Facebook

Osmišljavanja i izrada Facebook aplikacije

Izrada facebook aplikacije za nagradnu igru Orbico i Shell Helix Driven to Extremes. U svrhu Shell Helix Driven to Extremes promotivne kampanje izradili smo i administriramo Facebook stranicu i Facebook palikaciju za nagradnu igru.

Facebook aplikacija je zamišljena kao nagradna igra i implementirana je u službenu Facebook stranica branda Shell motornih ulja. Aplikacija je napravljena kao nagradna igra, te se igra na način da prije svega posjetitelji moraju lajkati stranicu (na taj način dolazite do novih klijenata)

Nakon lajkanja možete krenuti s nagradnom igrom. Nagradna igra je zamišljena tako da se fotografirate putem aplikacije, ona reducira sliku i objavljuje ju unutar aplikacije ali i vašeg zida profila Facebooka. Tko najviše skupi lajkova za svoju fotografiju je pobjednik. (ujedno i prijatelji kada lajkaju fotografiju lajkaju  i vašu stranicu, pa na taj način dolazite do 10-struko više lajkova). Aplikaciju koristi preko 3500 aktivnih korisnika u cijeloj regiji.

Izrada Facebook aplikacije

Orbico d.o.o

Orbico d.o.o. je generalni zastupnih za nizozemsku kompanij Shell i njihov program motornih ulja Shell Heix za cijelu regiju, te je aplikacija osmišljena u svrhu promocije motornih ulja.

Izradili smo facebook aplikaciju

Facebook aplikacije za nagradnu igru po primcipu jedan Facebook profil = jedan glas. Facebook aplikacija smještena je na našim serverima. Mogućnosti Facebook aplikacije su upload fotografija i teksta sudionika, dnevni izvještaji, sigurnosne postavke, anti likebot sistem, praćenje facebook profila, praćenje email i IP adresa i drugo.
Aplikaciiju možete pogledati na linku: Shell Helix Driven to Extremes

Pogledajte ostale radove iz marketinga na internetuKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Izrada Facebook aplikacije, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: