Izrada aplikacija za Facebook

Osmišljavanja i izrada Facebook aplikacije

Izrada facebook aplikacije za nagradnu igru Orbico i Shell Helix Driven to Extremes. U svrhu Shell Helix Driven to Extremes promotivne kampanje izradili smo i administriramo Facebook stranicu i Facebook palikaciju za nagradnu igru.

Izrada Facebook aplikacije kao nagradne igre i implementirana je u službenu Facebook stranica branda Shell motornih ulja. Aplikacija je napravljena kao nagradna igra, te se igra na način da prije svega posjetitelji moraju lajkati stranicu (na taj način dolazite do novih klijenata)

Nakon lajkanja možete krenuti s nagradnom igrom. Nagradna igra je zamišljena tako da se fotografirate putem aplikacije, ona reducira sliku i objavljuje ju unutar aplikacije ali i vašeg zida profila Facebooka. Tko najviše skupi lajkova za svoju fotografiju je pobjednik. (ujedno i prijatelji kada lajkaju fotografiju lajkaju  i vašu stranicu, pa na taj način dolazite do 10-struko više lajkova). Izrada Facebook aplikacije koju koristi preko 3500 aktivnih korisnika u cijeloj regiji.

Izrada facebook aplikacije

Orbico d.o.o

Orbico d.o.o. je generalni zastupnih za nizozemsku kompanij Shell i njihov program motornih ulja Shell Heix za cijelu regiju, te je aplikacija osmišljena u svrhu promocije motornih ulja.

Izradili smo facebook aplikaciju

Facebook aplikacije za nagradnu igru po primcipu jedan Facebook profil = jedan glas. Facebook aplikacija smještena je na našim serverima. Mogućnosti Facebook aplikacije su upload fotografija i teksta sudionika, dnevni izvještaji, sigurnosne postavke, anti likebot sistem, praćenje facebook profila, praćenje email i IP adresa i drugo.
Aplikaciiju možete pogledati na linku: Shell Helix Driven to Extremes

Pogledajte ostale radove iz marketinga na internetu

Kontaktirajte nas

  Upiti i informacije za administraciju na društvenim mrežama

  Ukoliko imate potrebe za profesionalnom uslugom adminsitracije vaših stranica i profila na društvenim mrežama molimo ispunite upitnik koji će nam pomoći kako bi kreirali plan aktivnosti na društvenim mrežama za vas te koji će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o održavanju vaših društvenim mreža

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati planirano održavanje vaših stranica na društvenim mrežama s najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Naziv proizvoda ili usluge: Da li imate postojeće stranice za društvenim mrežama
  Na kojim društvenim mrežama vam je potrebna izrada stranica? Ukoliko je potrebna izrada novih stranica molimo odaberite:
  Na kojim društvenim mrežama vam je potrebno održavanje? Molimo odaberite:
  Vremensko trajanje održavanja: Broj objava tjedno:

  Da li imate bannere:
  Zainteresiran sam i za oglašavanje na navedenim društvenim mrežama:

  Iznos budžeta za oglašavanje (€):
  Dodatne informacije: Antispam zaštita: