Izrada Facebook stranica na profesionalnom nivou s integracijom aplikacija, web trgovine i drugih elemenata.

Izrada Facebook stranica

Dizajn i izrada stranica za firme na Facebooku

Spojite se s vašim klijentima uz  našu uslugu profesionalnog dizajna i izrada Facebook stranica za vašu tvrtku, obrt ili uslugu.

Izrada Facebook stranica

Izrada Facebook stranica s aplikativnim formama i dizajnom

Izrada Facebook stranice prema najnovijim smjernicama našeg developer tima. Revolucija marketinga na društvenim mrežama je otišla toliko daleko da bi sada svaka tvrtka bez obzira čime se bavi i na njenu veličinu trebala našu uslugu profesionalne izrade kako bi promovirala svoje proizvode ili usluge. Izrada Facebook stranica u ILI NET-u će vam omogućiti profesionalan dizajn vaše nove poslovne stranice koji uključuje dizajn:

U posljednje vrijeme dosta tvrtki u Hrvatskoj i regiji primijetilo je nužnost prisutnosti na društvenim mrežama i stoga samostalno kreiraju profile za svoje tvrtke. Često to ne izgleda profesionalno i time si radite samo anti reklamu.
Za tvrtke je nužan dobar dizajn poslovne stranice na društvenim mrežama, za razliku od samo profila, jer samo sa poslovnim stranicama moći ćete se promovirati, oglašavati i skupljati like-ove,a ne sa profilom! Profil je namijenjen za osobe, ne tvrtke.
Ukoliko imate već postojeći profil s puno prijatelja, te preko njega vršite promociju možete nam se obratiti i pročitati naš članak kod Potom možete vaše stranice na Facebooku integrirati s vašim profilom.

Izrada Facebook stranica po segmentima

Bitni elementi prije izrade Facebook stranice su slijedeći

Naslovna fotografija (851 x 315px)
Ovo je vizualno najbitniji dio stranice. Treba prenijeti na prvi pogled poruku s čime se bavi vaša tvrtka. Tu treba biti kreativan i izraditi nešto jedinstveno.

Profilna fotografija (180 x 180px – ili smanjena na 160 × 160px)
Bitna stavka kod planiranja izrade facebook stranica. To je umanjena verzija fotografije koja se pokazuje na svim vašim postovima i objavama. Dobro mjesto za implemenitrati vaš logotip.

Ikone za tabove (stranice) (111 x 74px)
Dizajn ikona dodatnih stranica koje ćemo uklopiti u dizajn vaše stranice kao što su proizvodi, o nama, kontakt i slično. Tu možete staviti bilo kakav sadržaj, uključujući prezentacije, web shop ili internet trgovinu, posebne popuste, razne aplikacije kao što su nagradne igre i slično. Dizajniramo ih sukladno bojama vašeg logotipa.

Raspored objava
To je nova mogućnost za buduće administratore vaše stranice ili nekoga tko će ju održavati. Sada možete napraviti raspored po datumima i vremenu vaših objava. Nema više objava u 2 ujutro!. Ukoliko nemate vremena ili neznate nikoga dovoljno profesionalnog tko će vam objavljivati objave i postove možete angažirati nas!

Obrada fotografija
Kada samostalno radite vaše stranice tvrtke na društvenoj mreži često rade grešku i objavljuju fotografije svojih proizvoda loše kvalitete. To nije poželjno! Prije kreiranja galerije fotografije je potrebno obraditi da izgledaju dobro. Svakako više će te prodavati svoj proizvod ako izgleda dobro na slici.

Dizajn Facebook stranice

Želite li da se vaša stranica na društvenim mrežama ističe? Želite li da vaša stranica uklapa u vaš vizualni identitet?
Ukoliko su vaši odgovori da na gore navedena pitanja, onda vam treba profesionalni dizajn i izrada Facebook stranica kod ILI NET. Već godinama nudimo ovu uslugu za naše klijente profesionalni dizajn te izrađujemo poslovne stranice, pratimo kako napreduje komplemnta Meta mreža, tako napredujemo i mi. Službeno smo registrirani kao Facebook developeri ili programeri. Ne samo da shvaćamo koliko je bitna prisutnost na društvenoj mreži posebice ukoliko se bavite prodajom robe široke potrošnje.
Prije početka izrade Facebook stranice tretiramo svaki projekt s velikom dozom profesionalizma od početka do kraja i na zadovoljstvo vas i vaših budućih novih kupaca.

Održavanje stranica na društvenim mrežama

Unutar usluge izrada Facebook stranica, također nudimo i redizajn postojećih i održavanje Facebook stranica. Iako se čini poprilično jednostavno, pogotovo ukoliko ste na vać prisutni na ovoj mreži održavanje i vođenje stranice kontinuiranim pravovremenim objavama koje skupljaju lajkove  zna biti mukotrpan posao.
Prvo treba doći do klijenata (like-ova), zatim ih treba zainteresirati da ostanu vaši klijenti, te i potom da nešto kupe. Kod planiranja izrade je potrebno pozamašno iskustvo u marketingu, jer poanta je naći dobar omjer između svakodnevne aktivnosti na društvenim mrežama i do toga da ne budete naporni. Također  potrebno je i tražiti vaše klijente da sudjeluju u vašim objavama sa raznim zanimljivostima, pitanjima i rješavanjem problema vezanim uz vašu branšu.
Stoga obratite nam se s povjerenjem za i izradite vašu profesionalnu stranicu na meta društvenim mrežama s mogućnošću integracije FB Store-a, te drugih podstranica .

Kontaktirajte nas za redizajn ili izradu vaše Facebook stranice

Kontaktirajte našu agenciju za izradu vaše profesionalno osmišljene stranice kako bi impresionirali vaše lajkere.

    Upitnik za izradu stranica na društvenim mrežama

    Ispunite obrazac za upite o cijeni i dizajnu vaše stranice ili profila na društvenim mrežama, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali oblik i broj stranica. Ukoliko vam je potrebna neka specijalna integrirana aplikacija u vaše stranice ili web shop unutar stranice na društvenim mrežama upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Izrada stranica / profila za:

    Da li imate postojeći branding: Broj idejnih rješenja: Broj korekcija: Usluga pisanja teksta: Usluga fotografiranja: Usluga snimanja videa: Broj fotografija za galeriju: Broj videa za video-galeriju: Broj unosa objava: Usluga fotografiranja: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: