Oglašavanje apartmana na internetu u Hrvatskoj i inozemstvu.

Oglašavanje apartmana na internetu

Reklama apartmana, villa, bungalova, kampova i drugih smještajnih jedinica

Bavite se iznajmljivanjem u turizmu i želite doći do inozemnih turista koji će vas ugledati na njihovim lokalnim web stranicama? Na pravom ste mjestu. Nudimo vam oglašavanje za turizam i smještajne kapacitete na internetu uz vrlo povoljne cijene kako bi došli do stranih gostiju.

Oglašavanje apartmana na internetu

Oglašavanje apartmana u inozemstvu

Uz našu uslugu oglašavanje apartmana, villa, kampova, bungalova,  motela i manjih hotela kako bi uspješno došli do novih turista i bookirali se za cijelu godinu. Bez obzira dali iznajmljujete jedan pansion, više njih ili posjedujete manjih hotel mi ćemo targetirati posjetitelje iz zemalja po vašoj želi kao što su Austrija, Slovenija, Njemačka, Velika Britanija, Nizozemska, Švedska, Češka, Poljska, Rusija te ostale zemlje u inozemstvu vaši oglasi će biti efektni u pridonjeti vam veliki broj iznajmljivača.

Koristimo sve esecijalne reklamne kanale kao na primjer  promocija putem Google, promocija na Booking, promocija na AirBnb i drugo.

U suradnji s vama izraditi ćemo plan i kalendar ili booking popunjenost, te ćemo u slobodnim terminima pomoći vam doći do posjetitelja ili turista koji je popuniti vaše slobodne termine.
Preporučamo i neke akcijske cijene van sezone koje će dodatno pomoći privlačenju turista.

Promocija hotela u suradnji s turističkim agencijama

Povoljno reklamiranje vašeg apartmana

Mimo samog i vrlo povoljne promocije apartmana na internetu i na stranicama kao što su Google.at, Google.de, Google.it, Google.uk i slično. To su takozvane lokalne Google stranice kao što je u Hrvatskoj Google.hr na koji rezulate pretraživanja kao što su “Odmor u Hrvatskoj” ili “Turističke ljepote Hrvatske” i “Smještaj u Hrvatskoj” povezujemo s oglasima za vaš smještaj koji smo izradili za vas, te se on prikazuje u samom vrhu pretrage i time dolazite do velikog broja posjetitelja vaše web stranice. Ukoliko nemate kvalitetnu web stranicu ili je nemate uopće mi je možemo izraditi za vas. Više možete pogledati izrada web stranica za turizam.

Usluga oglašavanje apartmana

Za kvalitetnu promociju apartmana ili smještajnih kapaciteta, povezujemo vas  s turističkim agencijama u inozemstvu kao što su Booking.com i u Hrvatskoj kao što je turistička zajednica Hrvatske kako bi dodatno ostvarili suradnji u upotpunili vašu uslugu. Neovisno o tome dali se nalazite na Jadranu ili u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji ukoliko se bavite turističkom djelatnosti i patite od manjka posjetitelja van sezone, marketing kampanja reklamiranja na internetu je onda za vas kao jedan od najjeftinijih načina dolaska do stranih turista.

Oglašavanje apartmana na internetu putem:

U sklopu naše usluge oglašavanje apartmana nudimo vam oglase na stranicama:

 • Lokalnim Google stranicama
 • Youtube stranicama
 • Lokalnim turističkim agencijama
 • Google prikazivačkoj mreži

Kontaktirajte nas za marketing strategiju oglašavanja vašeg smještaja

Ukoliko ste vlasnik aparatmana, villa za odmor, motela, kampa, obiteljskog turisičkog gospodarstva ili manjeg hotela odnosno nekog drugog smještajnog kappaciteta kontaktirajte nas za POnudu za oglašavanje apartmana na internetu i pomoćićemo vam odći do gostiju.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate pripremu i kreativu: Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: