Warning: Undefined array key "width" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1612

Warning: Undefined array key "height" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1613

Warning: Undefined array key "width" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1612

Warning: Undefined array key "height" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1613

Google business izrada stranica za tvrtke, obrte i pojedince.

GOOGLE BUSINESS STRANICE ZA TVRTKE

Nudimo vam mogućnost kreiranja poslovnih stranica na Google mreži koje se najčašće nalaze u uz rezultate pretrage. Nudimo vam mogućnost Google business izrada stranica za vašu tvrtku ili specifični proizvod.

Google plus izrada stranica

Danas je nezamislivo da tvrtke ili proizvodi, obrti i slično nemaju svoju vlatistu stranicu na Google Business profilu. Google business se drastično se povećao u broju korisnika od kada je lansiran 2011.  Sa preko 700 miliona registriranih korisnika tvrtke mogu jako dobiti prisutnošću na Google mreži. Ne neke Google poslovne stranice su popularnije od drugih.
U nastavku vam nudimo 5 vodećih brendova u svijetu i njihove Google+ stranice, kako bi dobili neke ideje za vlastitu izrada Google plus stranice za vašu tvrtku

Zašto Google Business? Zbog toga jer je usko povezan s Google tražilicom, te možete ukoliko pretražujete vašu tvrtku u rezultatima pretrage odmah unijeti vašu adresu, brojeve telefona, e-mail i ostale kontakte i tako benefirati da vas u Google pretragama se lakše pronađe.

Primjeri izrada Google plus stranica za svjetske brendove

Kao vodeća modna kuća Hugo Boss je angažirao vrhunske dizajnere i marketing stručnjake kako bi izradio profesionalnu Google business stranicu.  Implementirali su sve bitne informacije o brandu odnosno tvrtci, te cilj im je bio izrada Google business stranice da da je što više u pretragama. Takav dobar dizajn i marketinška aktivnost rezultirali su velikim brojem followera ili pratitelja.

Hugo Boss Google Business stranicu možete pogledati klikom na link.

Google plus

Pravilo ‘80/20’ diktira da samo 20% objava na društvenim mrežama mogu biti o proizvodima koje prodajete. Virgin je prihvatio taj savjet u potpunosti te uz podatke o tvrtci unosi umjetnike vezane uz njihovu kuću. Virginova Google Business stranica nudi svojim posjetiteljima i pratiocima niz informacija, te poveznice na druge društvene mreže.
Više o Virgin Google Business stranici možete saznati na ovom linku.

Google plus izrada stranica

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za Google Business izradu stranica koje se prikazuju uz rezultate pretraživanja vaše tvrtke ili vezane uz Google maps servis ili Google Search.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.