Google business izrada stranica za tvrtke, obrte i pojedince.

GOOGLE BUSINESS STRANICE ZA TVRTKE

Nudimo vam mogućnost kreiranja poslovnih stranica na Google mreži koje se najčašće nalaze u uz rezultate pretrage. Nudimo vam mogućnost Google business izrada stranica za vašu tvrtku ili specifični proizvod.

Google Busines izrada stranica

Google business izrada stranica za vašu tvrtku

Danas je nezamislivo da tvrtke ili proizvodi, obrti i slično nemaju svoju vlatistu stranicu na Google Business profilu. Google business se drastično se povećao u broju korisnika od kada je lansiran 2011.  Sa preko 700 miliona registriranih korisnika tvrtke mogu jako dobiti prisutnošću i prtofil vaše tvrtke ga Google-u mreži. Ne neke Google poslovne stranice su popularnije od drugih.
U nastavku vam nudimo 5 vodećih brendova u svijetu i njihove profilne stranice, kako bi dobili neke ideje za vlastito somišaljanje profilne za vašu tvrtku.

Zašto Google Business? Zbog toga jer je usko povezan s Google tražilicom, te možete ukoliko pretražujete vašu tvrtku u rezultatima pretrage odmah unijeti vašu adresu, brojeve telefona, e-mail i ostale kontakte i tako benefirati da vas u Google pretragama se lakše pronađe.

Primjeri izrade Google poslovnih stranica za svjetske brendove

Kao vodeća modna kuća Hugo Boss je angažirao vrhunske dizajnere i marketing stručnjake kako bi izradio profesionalnu Google business stranicu.  Implementirali su sve bitne informacije o brandu odnosno tvrtci, te cilj im je bio izrada Google business stranice da da je što više u pretragama. Takav dobar dizajn i marketinška aktivnost rezultirali su velikim brojem followera ili pratitelja.

Hugo Boss Google Business stranicu možete pogledati klikom na link.

Pravilo ‘80/20’ diktira da samo 20% objava na društvenim mrežama mogu biti o proizvodima koje prodajete. Virgin je prihvatio taj savjet u potpunosti te uz podatke o tvrtci unosi umjetnike vezane uz njihovu kuću. Virginova Google Business stranica nudi svojim posjetiteljima i pratiocima niz informacija, te poveznice na druge društvene mreže.
Više o Virgin Google Business stranici možete saznati na ovom linku.

Kontaktirajte nas i neka vaša tvrtka bude prisutna na Google tražilici

Kontaktirajte nas za Google Business izradu stranica i profila vaše tvrtke na Googleu koje se prikazuju uz rezultate pretraživanja vaše tvrtke ili vezane uz Google maps servis ili na pretraživaču.

    Upitnik za izradu stranica na društvenim mrežama

    Ispunite obrazac za upite o cijeni i dizajnu vaše stranice ili profila na društvenim mrežama, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali oblik i broj stranica. Ukoliko vam je potrebna neka specijalna integrirana aplikacija u vaše stranice ili web shop unutar stranice na društvenim mrežama upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Izrada stranica / profila za:

    Da li imate postojeći branding: Broj idejnih rješenja: Broj korekcija: Usluga pisanja teksta: Usluga fotografiranja: Usluga snimanja videa: Broj fotografija za galeriju: Broj videa za video-galeriju: Broj unosa objava: Usluga fotografiranja: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: