Pozicioniranje stranice na Google je izuzetno bitno ukoliko žeite da vaša web stranica, portal , web shop ili blog bude posjećen.

POZICIONIRANJE WEB STRANICE NA GOOGLE

Najpoznatiji Google pretraživač koristi niz metoda kako bi odredio koje stranice će se prikazivati na njegovim stranicama i kojim redoslijedom.Njihova točna formula je tajna, no unatoč tome postoji nekoliko operacija koje će poboljšati vaše rangiranje i poziciju na Google tražilici.

Pozicioniranje stranice na google

Pozicioniranje stranice na Google

Ovi savjeti za pozicioniranje stranice na Google možda neće postaviti vašu stranicu prvu na listu, to ovisi o sadržaju vaše web stranice i o konkurenciji, no mogu vam pomoći da podignete kvalitetu vaše web stranice i svakako će podignuti vaš renking koji ćete osjetiti povećanim posjetama i upitima. Danas postoje mnoge metode “izigravanja” Google tražilice i iako te metode vam mogu pomoći kratkoročno s vremenom Google će to otkriti i degradirati vašu web stranicu iili je ukloniti iz njihove tražilice u potpunosti.

Također ne preporučamo web stranice koje prijavljuju vašu stranicu na stotine tražilica jer to je gubitak novca i mogu škoditi vašem rangiranju.

Odabir ključnih riječi

Preporučamo radije da se fokusirate na više riječi kao ključne riječi nego na jednu. Nemojte pretjerati s ključnim riječima, jer vas može okarakterizirati kao spam.

Pitajte nekoga da pročita vašu stranicu te da vam sugeriraju koja ključna riječ je pogodna za tu stranicu kako bi vam još više pomogla i kako bi dobili dobro pozicioniranje stranice na Google.Također možete provjeriti na Google Trends stranici koje ključne riječi dobivaju na popularnosti po regijama.

Pokušavajte se držati jedne teme po stranici i jedne ključne riječi po stranici.

Pozicioniranje stranice na Google

LINKIRANJE WEB STRANICE

Jedan od većih faktora koje Google gleda su hyperlinkovi. Google gleda linkove unutar vaše web stranice i izvan nje.
Google gleda riječi koje koristite u linkiranju sadržava vaše stranice. Koristite linkove ili poveznice unutar vaše web stranice kako bi osnažili vaše ključne riječi. Na primjer umjesto da kažete kliknite ovdje kako bi naučili u našoj usluzi izrade internet stranica, radije napišite Pročitajte više na Izrada web stranica.

Linkovi ili poveznice sa drugih web stranica također pomažu da odrede pozicioniranje stranice na Google.

Možete popraviti rang vaše stranice sa razmjenom linkova sa drugim stranicama koje su relevantne u vašem poslovanju. Razmjena bannera nije toliko učinkovita i tvrtke koje naplaćuju tu uslugu su najčešće spameri.

Aktivnost na društvenim mrežama

Aktivnost na društvenim mrežama također pomaže pri poboljšanju pozicioniranja stranice na Google, posebice aktivnost na Googleovoj društvenoj mreži poznatoj kao Google plus.

Dobar dizajn web stranice je popularan dizajn

Na kraju jake, dobro organizirane stranice pomažu rankingu. Pri dizajnu web stranica osim samo dobrog izgleda treba imati na umu i logično odjeljivanje cjelina i raspored stranica koji će pomoći Google da ih bolje rangira.

Pozicija stranice na Google

Kontaktirajte nas

Kontakttirajte na sukoliko niste zadovoljni poziciojom vaše stranice na Google. Naša usluga pozicioniranje stranice na Google je vrlo učinkovita i rezultati su vidljivi.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.