oglašavanje u tramvajima

Oglašavanje u tramvaju atraktivne cijene

marketing u tramvaju

Oglasi u ZET-u

Prosječna vožnja u tramvajima ZET-a u Zagrebu traje oko 20 minuta. Zna biti po prilično neinteresantna, stoga je oglašavanje u tramvaju vrlo efektan i jeftin način promocije koji luči izvrsne rezultate.
U Zagrebu je u prometu oko 420 tramvaja, te oko 300 autobusa. Sa preko 15 dnevnih linija i 4 noćne godišnje se preveze i do 200 milijuna putnika.
To je vrlo veliki broj ljudi koji će vidjeti Vaš oglas s obzirom da prema istraživanjima čak 83% putnika čita oglase u vožnji.

oglašavanje u tramvaju

Reklamna kampanja za europski tjedan sporta

Oglašavanje na vanjskim površinama tramvaju i autobusima

Osim samog oglašvanja u tramvaju putem plakata, moguće je u suradnji za ZET-om i oglašavanje putem oslikavanja vozila. Takva poruka osim putnicima obraća se kompletnom prometu i svim sudionicima u njemu s obzirom da su poršine oglašavanja vrlo velike i vidljive.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH

U sklopu Ministarstva znanosti, obrazovanja i špotra vodimo cjelokupnu kampanji u marketing za Europski tjedan športa pod pokroviteljstvom EU.

Oglašavanje u tramvaju

U samo oglašavanje u tramvaju uključeno je grafički dizajn plakata u veličini B3 (350x500mm) i B2 veličinama (700x500mmm) smještenim iza vozača.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Oglašavanje u tramvaju u Zagrebu, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: