Grafički dizajn, kreativna rješenja i kampanja za Beer Squad

Beer Squad je novi brand i proizvođač craft pive na području Hrvatske. Ono što ih razlikuje od konkurencije je proizvodnja craft pive od isključivo prirodnih sastojaka, te nove vrste pive kao što su AroniaBeer, Wine Beer i CannaBeer. To su craft pive izuzetnog okusa i jedinstvene na tržištu kako im ime govori od aronije, vina i cvijet industrisjke konoplje.

ILI NET agencija imala je izazov kreirati grafički dizajn i osmišljavanje kreativna rješenja za kampanju od izrade logotipa tvrtke, izrade etiketa za boce te preko izrade svih vizuala.
Vodilja pri kreiranju vizualnog identiteta bila je bijela boja, s obzirom da brandovi komuniciraju i predstavljaju zdrave sastojke u pivama. Postigla se prepoznatljivost i individualnost među velikom konkurencijom craft piva.

Kreativa i grafički dizajn

Grafički dizajn etiketa, popratnih promotivnih materijala kao što su letci, plakati, promotivni štandovi, materijali za prezentacije, web stranice, video produkciju i slično. Svi materijali su u službi kreiranja prepoznatljivog branda na tržištu. U našoj agenciji radimo od ispitivanja tržišta, do osmišljavanje začetne ideje, pa preko produkcije i finalnih proizvoda. Vodimo naše klijente na tom procesu uz višegodišnje iskustvo u plasiranju proizvoda.

Oglasne kampanje

Grafički dizajn vizuala za oglasnu kampanju za print, digitalno oglašavanje i druge vrste promocije. Oglasni vizuali prate dizajn brandova koje oglašavaju te osim samog dizajna kreirali smo i slogane koji zajedno čine kreativna rješenja za oglasnu kampanju.

Vizuali

S obzirom na rastući broj proizvoda brenda Beer Squad vizuali svih proizvoda su osmišljeni i producirani na način da tvore jednu cjelinu odnosno podbrendovi koji čine jedan cjeloviti brand Beer Squad.

AroniaBeer dizajn boce

Grafički dizajn vizuala

Grafički dizajn vizuala za oglašavanje namijenjenih za oglašavanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

AroniaBeer kreativna rješenja za oglas
AroniaBeer WineBeer CannaBeer oglasna kampanja za izvoz
AroniaBeer WineBeer CannaBeer zajedničko kreativno rješenje

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebe za dizajnom vašeg proizvoda, branda ili tvrtke, kontaktirajte nas na kontakt obrazac.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: