Kreativna rješenja craft pivaILINET

Kreativna rješenja, grafički dizajn i kampanja za Beer Squad

Beer Squad je novi brand i proizvođač craft pive na području Hrvatske. Ono što ih razlikuje od konkurencije je proizvodnja craft pive od isključivo prirodnih sastojaka, te nove vrste pive kao što su AroniaBeer, Wine Beer i CannaBeer. To su craft pive izuzetnog okusa i jedinstvene na tržištu kako im ime govori od aronije, vina i cvijet industrijske konoplje.

ILI NET agencija imala je izazov kreirati grafički dizajn i osmišljavanje kreativna rješenja za kampanju od izrade logotipa tvrtke, izrade etiketa za boce te preko izrade svih vizuala.
Vodilja pri kreiranju vizualnog identiteta bila je bijela boja, s obzirom da brandovi komuniciraju i predstavljaju zdrave sastojke u pivama. Postigla se prepoznatljivost i individualnost među velikom konkurencijom craft piva.


Kreativa i grafički dizajn

Grafički dizajn etiketa, popratnih promotivnih materijala kao što su letci, plakati, promotivni štandovi, materijali za prezentacije, web stranice, video produkciju i slično. Svi materijali su u službi kreiranja prepoznatljivog branda na tržištu. U našoj agenciji radimo od ispitivanja tržišta, do osmišljavanje začetne ideje, pa preko produkcije i finalnih proizvoda. Vodimo naše klijente na tom procesu uz višegodišnje iskustvo u plasiranju proizvoda.


Oglasne kampanje

Grafički dizajn vizuala za oglasnu kampanju za print, digitalno oglašavanje i druge vrste promocije. Oglasni vizuali prate dizajn brandova koje oglašavaju te osim samog dizajna kreirali smo i slogane koji zajedno čine kreativna rješenja za oglasnu kampanju.


Vizuali

S obzirom na rastući broj proizvoda brenda Beer Squad vizuali svih proizvoda su osmišljeni i producirani na način da tvore jednu cjelinu odnosno podbrendovi koji čine jedan cjeloviti brand Beer Squad.

AroniaBeer dizajn boce

Grafički dizajn vizuala

Grafički dizajn vizuala za oglašavanje namijenjenih za oglašavanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

AroniaBeer kreativna rješenja za oglas

AroniaBeer WineBeer CannaBeer oglasna kampanja za izvoz

AroniaBeer WineBeer CannaBeer zajedničko kreativno rješenje

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije

    Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: