Roll up stalak za promociju

Nudimo vam izvrsno i najjeftinije serdstvo za promociju – roll up stalak na izvlačenje  po atraktivnoj cijeni! Ili popularno zvani pingvnin za promociju.

roll up stalak

Roll up stalak dizajn i izrada

Za tvrtku Centar za plin Hrvatske izradili smo u svrhu dolaska na sajam navedene tvrtke grafički dizajn, pripremu za tisak i tisak roll up stalaka. Roll up stalci su veličine 100x200cm i tisak je izvršen na ceradi s UV zaštitom kako bi bio trajniji i postojanih boja koje ne blijede. Grafički dizajn je rađen po vizualnom identitetu Centra za plin Hrvatske.

Roll up banner stalci ili pingvini

Ovaj srebrni roll up banner je jedan od najpovoljnijih na tržištu. Roll up stalak ili popularno nazvani i pingvini takav vid promocije idealan je za konferencije ili za vaš ured gdje će biti izuzetno uočljiv. To su najprodavaniji stalci za promociju u Hrvatskoj. Što zbog jednostavnosti, s obzirom da uz njega dolazi torba, kućište mu je od čvrstog aluminija, dok se grafika po potrebi može mijenjati.

  • Roll up plakati dolaze u dimenzijama:
 • 85 x 200cm
 • 100 x 200cm
 • 120 x 200cm
 • 150 x 200cm
 • 200 x 200 cm

Dok im se cijene kreću već od 110,00 €!

Zahvaljujući našim printerima i tisku u visokoj rezoluciji grafike su vrlo kvalitetne i boje žive.

Posljednji uradci iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas

  Kalkulator za Roll UP plakate i sustave

  Poštovani kreirali smo ovaj kalkulator cijena za roll up stalke ili pingvine. Ispunite ga te će na e-mail stići ponuda cijene prema odabranim elementima. Kalulator je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formate roll-up stalka, oblik i vrstu. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Vrsta Roll up sustava Izaberite vrstu roll-up sustava Vrsta:
  Dimenzija jednostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija dvostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija X stalak sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija trostranog roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Dimenzija mini roll up sustava Izaberite dimenziju roll-up sustava:
  Grafički dizajn:
  Broj grafičkih rješenja Izaberite broj rješenja grafičkog dizajna:
  Grafička priprema za tisak Da li vam je potrebna priprema za tisak:

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća molimo ispravnom popunite obrazac.


  Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene sustava za prezentacije su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni za kvalitetnu promociju. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.