reklama za trgovinu

Izrada i postavljanje reklame za trgovine


Reklame za izloge trgovina

Ukoliko se vaša trgovina nalazi u centru grada potrebno ju je učiniti što vidljivijom kupcima. To možemo napraviti kombinacjiom oslikavanja izloga, postavljanjem svjetleće reklame za trgovinu, A stalcima, promo pultevima ispred trgovina i reflektorima i laserima koji projiciraju logo na pločniku.

Reklama za vašu trgovinu koja je u službi brandinga

Smisao postavljanja reklame za trgovine je branding. A opet smisao brendiranja je dizajn i kvaliteta oslikavanja koja mora komunicirati vašu trgovinu direktno vašim kupcima. Time postaje nepogrešiv brand.
Najvažnija lokacija za tvrtke koja posluje u trgovini je njihov maloprodajni ili veleprodajni lanac trgovina. Bez obzira dali je vaša prodavaonica jedna ili više njih one moraju biti prepoznatljive vašim kupcima. Iz tog razloga reklame za izloge trgovina i dizajn moraju biti profesionalno odrađeni od osmišljavanja dizajna, simulacije, arhitektonski radova i dozvola, tiska, kvalitetnih materijala i kvalitetnog postavljanja.

Neke od vrsta reklama koje možete postaviti na izlog vaše trgovine su:

 • Svjetleće reklame bočne i frontalne
 • Tvrde ploče s folijama i reflektorima
 • Svjetleće LED panele s plakatima
 • 3D svjetleća slova
 • Oslikavanje stakala folijama
 • Laseri za projiciranje logotipa na pločniku
 • LED rasvjeta
 • podne naljepnice


KWS

Češka tvrtka koja ima niz specijaliziranih dućana za sportsku opremu.U doslasku su u hrvatskoj i kao tavi grade svoj brand s namjerom postajanja jednih od vodećih sportskih retail brandova u hrvatskoj.

Postavljanje reklama

Dizajn materijala prema brandingu tvrtke, odabrim materijala, postavljaanje svjetlećih reklama, rezanih slova, oslikavanje folijomi boćnih reklama za trgovinu u Zagrebu.

Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: