Grafički dizajn kalendara i tisak na kalendare

Ukoliko tražite kako jeftino brednirati vaše urede a ujedno imati i dobar poslovni poklon vašim klijentima izaberite dizajn kalendara i tisak na kalendare u ILI NET agenciji.

dizajn kalendara

Dizajniranje kalendara

Za našeg klijenta Jung Sky Airlines napravili smo grafički dizajn kalendara i tisak kalendara modernog izgleda i layouta prilagođens sasvim njima i njihovom brandu. Kalendar je sadržavao njihove fotografije i poseban dizajn kalendarija koji dosta odstupaju od tipičnih kalendara u ponudi. Dopustite da i za Vas kreiramo dizajn vašeg kalendara s vašim fotografijama i provučemo prosefionalno vaš brand kroz kalendar. Radimo dizajn prilagođen vama te je na taj način vrlo lako napraviti specifičan dizajn i izgled koji je prilagođen samo vama i vašoj djelatnosti.

Nekoliko razloga zašto kvalitetan dizajn i tisak kalendara će povećati svijest o vašem brandu

Kod dizajna kalenedara osim naravno što uvrštavamo sve Hrvatske blagdane, odajemo vam mogućnost da posebno označite neki važan datum vezan uz vašu tvrtku kao što je godina osnivanja, dani otvorenih vrata i drugo…

 1. Svi vole lijepe kalendare
 2. U uredu ili kućanstvu klijenti stavljaju 1 do 2 kalendara, te ako je vaš ugodnog dizajna to će onda biti vaš
 3. Besplatna reklama vaših proizvoda ili barnda u uredima vašeih klijenata
 4. Implementiranje vaše internet stranice, facebooka i drugim informacija putem QR koda kkao vi vas lako kontaktirali
 5. Imati dobar i vlastiti dizajn kalendara ostaviti će vašimklijentima dobru impresiju o vašoj tvrci
 6. Dodvanje forografija vaših proizvd u neke interesante parole, poruke ili citate podiže prodaju

Tisak na kalendare

Kada dizajnirate kalendare kod nas mogućnosti tisak na kalendare su neograničene. Od velikog broja eksluzivnih papira, siprale na vrhu, plastifikacije, UV lakiranja pojedinih dijelova kalendara, ištancavanjem posebnog oblika kalendara, spirale, ljepljenja ili drugih metoda spajanja, mogućnosti su zaista neograničene.
Kalendari su izvrsna prilika da prezentirate vašu tvrtku tokom cijele godine. Uz kalendare možmo dodati magnetu foliju za datume, istankuti neki dio slijepim tiskom ili blindruckom i drugo.

   Osim tiska zidnih kalendara imamo u ponudi i izradu kalendara:
 • Zidni kalendari svih veličina
 • Stolni kalendari
 • Dežni kalendari
 • Trodijelni kalendari s vašim dotiskom lgootipa i kontakt informacija
 • Soalni kalendai s prezentacijskim CD-om
 • Gotovi zidni kalendari s tiskom vašeg logotipa i kontakt informacija na temu prirode, gradova, jezera, Hrvatski kalendari i drugo.

tisak na kalendare

Jung Sky Airlines

Jung Sky airlines je zrakoplovna tvrtka iz Hrvatske koja imau posjedu vlastitu flotu zrakoplova te obavlja razne prijevozniče usluge.

Kod dizajna smo posebno obratili pažnju na kvalitetnu obradu fotografija i moderan dizajn kao što je i tvrtka. Kalendari su u Hrvatskoj i engleskoj varijanti s obzirom na veliki broj klijenata iz inozemstva.

Tisak kalendara je rađen u formatu A landscape, tiskan na g Kundsrducku uz matt plastifikaciju i metalnu spriralu. To ga čini i jeftine cijene izrade.

Posljednji radovi