Dizajn promotivnog plakata

Dizajn plakata Garnier

Dizajn plakata Garnier Hrvatska. Dizajn plakata za Hrvatsko tržište u sklopu kapanje promocije jednog proizvoda. Plakat je osmišljen i namijenjen mlađoj ciljanoj skupini.

Dizajn plakata Garnier

Garnier Hrvatska

Tvrtka s stoljetnom tradicijom u kozmetičkoj i farmaceutskoj branši. Garnier Hrvatske djeluje na području republike hrvatske kao službeni distibuter.

Dizajn plakata

Dizajn plakata. U sklopu samog dizajna potrebno je bilo obraditi profesionalnu fotografiju, ukomponirati elemente poput logotipa i teksta prema zadanim standardima.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas

  Kalkluator cijene grafičkog oblikovanja plakata

  Dragi naši posjetitelji, izradili smo ovaj kalkulator cijene osmišljavanja kreative za plakate. Ispunite sva navedena polja te će vam okvirna cijena doći na email. Kalkulator se zasniva na učestalim formatima i uobičajenim stavkama kreative kako bi vam pomogli u budžetiranju za osmišljavanje kreative i prdukcije. Molimo uzmite u obzir da su cijene grafičkog dizajna okvirne, te mogu varirati ovisno o dosta faktora, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Izračun troška grafičkog dizajna plakata
  Oblikovanje i priprema za tisak
  1. Osmišljavanje kampanje: (obavezno ispuniti)
  Želite li uslugu osmišljavanja kampanje?
  U ovu uslugu spada osmišljavanje ključne poruke kampanje ili slogana, call to action tekstova, definiranje smjera kampanje i grafičkog dizajna sukladno poruci odnosno definiranoj namjerni kampanje tj. taretgu kojem se obraćate.
  2. Dimenzija plakata? (obavezno ispuniti)
  Format vašeg budućeg postera?
  Odaberite od ponuđenih dimenzija uobičajenih plakata.
  3. Broj rješenja: (obavezno ispuniti)
  Unos broja grafičkih rješenja
  Ovisno o radnom satu dizajnera upišite broj rješenja grafičkog dizajna, odnosno broj dizajna predložaka plakata.
  4. Logotip:
  Da li vam je potreban izrada jednostavnog logotipa?
  Ukoliko nemate logotip, možemo vam izraditi profesionalni vektorski logotip koji će nam koristiti grafičkom dizajnu, no i moći ćete ga koristiti ubuduće za sve namjene. Ponuda se odnosni na izradu 3 rješenja logotipa.
  5. Fotografije:
  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam su potrebne za kreativu stock fotografije odaberite broj fotografija.
  6. Revizije: (obavezno ispuniti)
  Upišite broj revizija odnosno korekcija
  Nakon poslanog grafičkog rješenja, odaberite molimo vas broj korekcija odnosno iteracija.

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća molimo ispravnom popunite obrazac.
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene grafičkog oblikovanja plakata su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet planiranje kreiranja kreativnog rješenja, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni za kvalitetnu izradu kreativne kampanje putem plakata. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.