tisak na vrećice

Tisak na vrećice od papira u smislu dotisak na gotove papirnate vrećice, izrada vrećica od papira s tiskom, dotisak na platnene vrećice, ekološke, jutine, kožne i drugo.

Tisak na vrećice u svrhu promocije

tisak na vrećice

Izrada vrećica od papira

ILI NET-ov dizajn studio vam omogućava da kod nas dizajnirate i izradite svoj unikatni dizajn. Nakon dizajna ćemo ići u proces tisak na vrećice s kvalitetnim materijalima. Ukoliko vršimo izradu vrećice od papira koristimo ekološke papire viske trajnosti, jake gramature, pojačanog dna i ručki kako bi bile izdržljive.
Tisak vrećica je idealan način za brendiranje, koristi se kao poslovni pokloni i prezentaciju vašeg proizvoda.

Vrećice je moguće naručiti od papira, tekstila, platna, jute ili plastike s vašim ili našim dizajnom od manjih naklada do velikih.
Također ukoliko želite jeftine i atraktivne cijene tiska vrećica posjedujemo veliki broj dimenzija za koje imamo već predefinirane alate, te tako  izrada  pojeftinjuje znatno.

izrada vrećica od papira


Vrećice s tiskom kao promocija ili za poklone.
Personalizirajte vaše promotivne shopping bags. U personalizaciju ili dizajn vaših vrećica odnosi se odabir boje, oblika, vrste papira, metaliziranih vrećica i drugo kako bi upotpunili vaše potrebe za kvalitetnom prezentacijom vašeg dućana, tvrtke ili proizvoda.

Možemo vam ponuditi izradu vrećica od papira raznih dimenzija, od standardnih do manje standardnih. Papirne vreće se izrađuju ručno i lijepe ručno stoga zaista niste ograničeni u pogledu dizajna, kvalitete tiska, čvrstoće i dugotrajnosti. Izrada vrećica se isključivo radi s ekološki prihvatljivim papirima i po potrebi radimo tisak papirnih vrećica s netoksičnim bojama tako da se mogu koristiti za prehrambenu industriju.

Naručite print vašeg logotipa na vrećicama.

Stoga ukoliko želite brendirati i imati otisnuti vaš logotip, proizvod ili reklamu putem vrećica, pogledati dimenzije vrećica u ponudi i materijale od kojih izrađujemo vreće slobodno nas kontaktirajte za uzorke vrećica cijene i vrste izrada.

izrada vrećice


Tisak vrećica

Grafički dizajn za vrećicu, pantone boje za tisak na vrećice kako bi odgovarale vizualnim standardima. Strojna izrada vrećice, dodavanje i odabir ukrasnih ručki ili špagica, pojačano dno i rubovi..

Gedeon Richer Croatia

Gedeon Richer Croatia je renomirana farmaceutska tvrtka. Gedeon Richer Croatia i ILI NET marketing agencija imaju duže vrijeme uspješnu suradnju.

Alati za dizajn

 • Dizajn vrećice
 • Izrada alata za štancanje
 • Ištancavanje
 • Tisak vrećice u offset tehnici tiska
 • Ljepljenje
 • Pojačavanje dna i ručki
 • Vezice kao rukohvat

Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Tisak na vrećice, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: