Izrada akreditacija

izrada akreditacija

Tisak i dizajn  na akreditacije

Specijalni eventi i prigode zahtijevaju osmišljavanje i izradu akreditacija ili propusnica za sve vrste evenata. Izrada akreditacija za raznovrsne evente poput novinskih konferencija, koncerata, društvenih događanja, sportskim manifestacija, gala večera i slično. Također možemo ih zvati i VIP propusnice jer su namijenjene organizatorima ili specijalnim gostima s pravom ulaska.
Kako bi bile vidljive vješaju se najčešće oko vrata, kako bi vas osiguranje lakše propustilo. Izrada akreditacija ili propusnica je moguća u velikom broju varijanti.

Izrada akreditacija je moguća u nekoliko varijanti:

  Pri osmišljavanju i izradi akreditacija u ILI NET-u prije svega potrebno je pri samom dizajnu obratiti pozornost na samu sigurnost, tako da akreditacije koje izrađujemo su moguće uz nekoliko vrsta izrade i zaštite:

 • Izrada akreditacija s numeracijom
 • Izrada akreditacija s bar kodom
 • Personalizirane akreditacije s imenom i prezimenom, titulom…
 • Brendiranje akreditacija u nekoliko boja ukoliko postoji više stupnjeva sigurnosti
 • Personaliziranje sa fotografijom sudionika
 • Laminacija
 • Zaštitna košuljica

tisak na vezice

Tisak na vezice

S obzirom da se akreditacije vješaju najčešće oko vrata nudimo vam uz izradu akreditacija košuljice i vezice. Vezice su moguće od ripsa, tekstile i plastične. Moguće su raznim bojama, te naravno nudimo tisak na njih. Širine vezica možete izabrati po želji, od 5mm, 1cm, 2 cmpa sve do 5 cm širine. Moguće je otisnuti cijelu vezicu i to u coloru.
Kod vezica postoji i nekoliko vrsta kopči kao što su, kvačica, kopča za mobitel, i višenamjenska kopča.

Izrada akreditacija se se izvodi tako da se otisne najčešće na papiru sama akreditacija, te se umetne u PVC košuljicu iz razloga što ih možete koristiti vrlo dugo s obzirom da su trajne.

Ministarstvo obrazovanja

Izrade akreditacija za ministarstvo obrazovanja republike Hrvatske i međunardni summit ministara EU.

Ministarstvo obrazovanja Web stranica: http://public.mzos.hr/

Akreditacije

Akreditacije su tiskane u digitalnom tisku s vodenim žigom kao zaštiteom od kopiranja.

Kontaktirajte nas

  Kontakt obrazac za izradu akreditacija

  Dragi posjetitelji, ispunite kontakt obrazac za cijenu tiska akreditacija, te ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata, materijale, nakladu odnosno količinu, vrsti papira. Te drugim bitnim stavkama za kalkulaciju za formiranje cijene. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format ili papir, upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Dimenzija akreditacije: Jednostran ili obostran tisak: Broj boja: Vrsta akreditacije: Etui: Personalizacija: Vezica: Tisak na vezicu: Grafički dizajn: Naklada: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: