Svjetleće reklame

Svjetleće reklame bočne montirane na pročelje zgrade.

svjetleće reklame bočne

Bočne reklame s LED osvjetljenjem

Izrada bočnih svjetlećih reklama za trgovine, restorane, firme, kafiće, putokaze i druge namjene. Reklame su obostrano otisnute i osvijetljene fluo cijevima koje daju visoku razinu osvjetljenja i dugotrajne su.
Svjetleće reklame se montiraju na zid i preduvjet je izlazak struje na mjesto kojem želite reklamu. Vrlo su jeftine i moguće u raznim dimenzijama i oblicima. Idealne su kod skučenih i manjih izloga kako bi se istaknuli u ulicama gdje postoji puno trgovačkih objekata. Okvir svjetleće reklame moguć je od aluminija, plastike i drugim materijala. Moguće ga je i obojati u željenu boju ili presvući s folijom. Reklame su otporne na vlagu i vodu i tisak im je dugotrajan.

Cvetko d.o.o.

Cevtko d.o.o je građevinska tvrtka iz Zagorja koja djeluje u Zagrebu. Tvrtka posluj u centru grada te se svjetlećom reklamom željela istaknuti kako bi je klijenti lakše pronašli.

Izrada

Prije svega radila se i vario kućište za reklamu od alumnija, unutar kojeg je smješen transformatior, fluo cijevi s osiguračima. Popom se rezao pleski glas za obje strane u bijeloj boji koji je prevučen s dvije vrste folije. Nakon toga reklama se montirala na fasadu.

Kontaktirajte nas

    Upitnik za izradu svjetleće reklame

    Ispunite obrazac za upite o cijeni i izradi svjetleće reklame za vas, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata materijala i same vrste reklame. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Podaci o tvrtci
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno)

    Vaš e-mail: Kontakt telefon: Podaci o izradi reklame Da li posjedujete grafički dizajn ili pripremu: Dimenzija svjetleće reklame (širina x visina x dubina) u cm: Tip svjetleće reklame: Pozicija reklame: Vrsta svjetleće reklame: Vrsta rasvjete: Da li postoji izvod struje ma mjestu montaže: Na koju se visinu reklama montira u m: Lokacija montaže: Količina: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: