Svjetleća reklama

Svjetleće reklame

Svjetleće reklame bočne montirane na pročelje zgrade.

svjetleće reklame bočne

Svjetleće reklame bočne

Izrada bočne svjetleće reklame za trgovine, restorane, firme, kafiće, putokaze i druge namjene. Reklame su obostrano otisnute i osvijetljene fluo cijevima koje daju visoku razinu svjetlosti i dugotrajne su.
Svjetleće reklame se montiraju na zid i preduvjet je izlazak struje na mjesto kojem želite reklamu. Vrlo su jeftine i moguće u raznim dimenzijama i oblicima. Idealne su kod skučenih i manjih izloga kako bi se istaknuli u ulicama gdje postoji puno trgovačkih objekata. Okvir svjetleće reklame moguć je od aluminija, plastike i drugim materijala. Moguće ga je i obojati u željenu boju ili presvući s folijom. Reklame su otporne na vlagu i vodu i tisak im je dugotrajan.

Cvetko d.o.o.

Cevtko d.o.o je građevinska tvrtka iz Zagorja koja djeluje u Zagrebu. Tvrtka posluj u centru grada te se svjetlećom reklamom željela istaknuti kako bi je klijenti lakše pronašli.

Izrada

Prije svega radila se i vario kućište za reklamu od alumnija, unutar kojeg je smješen transformatior, fluo cijevi s osiguračima. Popom se rezao pleski glas za obje strane u bijeloj boji koji je prevučen s dvije vrste folije. Nakon toga reklama se montirala na fasadu.

Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: