Pop up pano za prezentacije i sajmove

samostojeći pano

Pop up banner pano ili Pop-up stalak za prezentacije

Naši pop up stalci i displayi su izvrstan način da se istaknete na sajmovima ili prezentacijama ili novinskim konferencijama. Samostojeći pano ili pop up stalak je nemoguće ne zamijetiti pogotovo ukoliko ima kvalitetno otisnutu grafiku i kvalitento je dizajnirani. Prezentacijski stalak je samostojeći, sklopiv, lagan i jednostavan za prenošenje.

Radi se u načelu o montažnom ziddu idealnom za konferencije, interview-e, reportaže i drugo jer na pop up zidu može biti otisnuta grafika po izboru.
Vaš pop up stalak istaknuti će i promovirati vaš brand na konferencijama ili izložbama osobito upotpunjen s štandom. Kvalitetno dizajnirani i postavljeni u jednu cjelinu istaknuti ćete vaš branding do maksimuma.

Ovaj je prezentacijski pano ili prezentacijska stijena idealan za prezentacije i se sastoji od:

  • konstrukcije – načinjene od lagane i čvrste legure
  • Čeličnih nogara – što mu daje izuzetnu stabilnost
  • Reflektora – opcionalno
  • Grafike – isprintana u visokoj rezuluciji i na kvalitetnim materijalima
  • Torbe za prenošenje na kotačima

Samostojeći pano za evente

Sastavlja vrlo lako u 5 minuta, te vam nije potreban nikakav alat s obzirom da nema vijaka i matica. Grafike se učvršuju s magnetom tako da su iznimno izdržljive. Tiskane su na ceradi tako da s mogu koristiti i vani. Ukoliko imate reflektore to će zasita dati živosti vašoj grafici i istaknuti vas u svim prostorima.

Dimenzije u ponudi:

  • 200 x 300 cm
  • 300 x 400 cm

Popup stalak je sustav za prezentaciju koji može biti zakrivljeni i ravni. Grafiku je moguće otisnuti na polipopilenskoj ceradi u čak 1200dpi rezoluciji čime je otporna na UV svjetlost.

Sense Consulting

Sense Consulting je naš klijent te renomirana konzultantska tvrtka iz Zagreba. Specijalizirani su za financijsko i poslovno savjetovanje.

Izrada

Za potrebe tvrtke Sense consulting iz Zagreba odnosno eventa koji su pohodili, izradili smo pop up pano. Od grafičkog dizajna koji je ukopnonirao njhov logotip i branding, preko kvalitetnog printa sve do izrade pop up panoa.

Alati za izradu

pop up pano