Pop up pano za prezentacije i sajmove

samostojeći pano

Pop up banner pano ili Pop-up stalak za prezentacije

Naši pop up stalci i displayi su izvrstan način da se istaknete na sajmovima ili prezentacijama ili novinskim konferencijama. Samostojeći pano ili pop up stalak je nemoguće ne zamijetiti pogotovo ukoliko ima kvalitetno otisnutu grafiku i kvalitento je dizajnirani. Prezentacijski stalak je samostojeći, sklopiv, lagan i jednostavan za prenošenje.

Radi se u načelu o montažnom ziddu idealnom za konferencije, interview-e, reportaže i drugo jer na pop up zidu može biti otisnuta grafika po izboru.
Vaš pop up stalak istaknuti će i promovirati vaš brand na konferencijama ili izložbama osobito upotpunjen s štandom. Kvalitetno dizajnirani i postavljeni u jednu cjelinu istaknuti ćete vaš branding do maksimuma.

Ovaj je prezentacijski pano ili prezentacijska stijena idealan za prezentacije i se sastoji od:

  • konstrukcije – načinjene od lagane i čvrste legure
  • Čeličnih nogara – što mu daje izuzetnu stabilnost
  • Reflektora – opcionalno
  • Grafike – isprintana u visokoj rezuluciji i na kvalitetnim materijalima
  • Torbe za prenošenje na kotačima

Samostojeći pano za evente

Sastavlja vrlo lako u 5 minuta, te vam nije potreban nikakav alat s obzirom da nema vijaka i matica. Grafike se učvršuju s magnetom tako da su iznimno izdržljive. Tiskane su na ceradi tako da s mogu koristiti i vani. Ukoliko imate reflektore to će zasita dati živosti vašoj grafici i istaknuti vas u svim prostorima.

Dimenzije u ponudi:

  • 200 x 300 cm
  • 300 x 400 cm

Popup stalak je sustav za prezentaciju koji može biti zakrivljeni i ravni. Grafiku je moguće otisnuti na polipopilenskoj ceradi u čak 1200dpi rezoluciji čime je otporna na UV svjetlost.

Klijent

Sense Consulting

Sense Consulting je naš klijent te renomirana konzultantska tvrtka iz Zagreba. Specijalizirani su za financijsko i poslovno savjetovanje.

Izrada pop up panoa

Izrada

Za potrebe tvrtke Sense consulting iz Zagreba odnosno eventa koji su pohodili, izradili smo pop up pano. Od grafičkog dizajna koji je ukopnonirao njhov logotip i branding, preko kvalitetnog printa sve do izrade pop up panoa.

Alati

Alati za izradu

pop up pano