Brending i grafički dizajn za agenciju za nekretnine

Alpha Luxe Group je mlada i  uspješna agencija za nekretnine koja djeluje u području Istre. Kako bi se istaknuli pred konkurencijom osim svojim kvalitetnim radom željeli su kreirati drugačiji brending koji će vizualno komunicirati njihov slogan Luxury in all things.

Stoga je ILI NET marketinška agencija imala zadatak osmišljavanja, kreiranja i produkcije raznim vrsta materijala počevši od promotivnih artikala, poslovnih poklona, dokumentacije pa sve do internetske stranice i drugih materijala.

Brending materijala

Izazov agencije je bio kreirati grafički dizajn koji bi sve materijale objedinio u jednu cjelinu, time kreirati prepoznatljivost odnosno brending za agenciju za nekretine. Brending i vizualni identitet su svuda oko nas. Pogledajte pobliže i pronaći ćete da na internetskim stranicama, proizvodnim pakiranjima i svim tipovima oglašavanja. Čak i dokumenti kao što su posjetnice, poslovna dokumentacija i drugo je preporučljivo da se brendira.

Promotivni pokloni

Uz poslovnu dokumentaciju promotivni pokloni su vrlo bitan aspekt agencije za nekretnine. To su najčešće dokumenti i poslovni pokloni koji su namijenjeni vašim kupcima ili poslovnim partnerima, stoga je vrlo bitno da su skladno i profesionalno brendirani.

Kvalitetni vizuali mogu vrlo jasno komunicirati vašu poruku. Stavite se u perspektivu vašeg kupca, da li ste ikada kupili proizvod samo radi njegovog izgleda ili pakiranja? Vizualna komunikacija s kupcima, te poslovni pokloni su vrlo bitan aspekt poslovanja. Tu ne treba škrtariti, već treba osmisliti i brendirati poklone na način da prate vizualni identitet ali i da su korisni, kvalitetni i svrsishodni.

Stolni kalendari

Rokovnik brandirani

Izrada

Kao full service marketing agencijza nismo samo zaduženi za grafički dizajn, već i nudimo tisak i izradu navedenim materijala jer na taj način pratimo proizvod od njegovog nastanka do finalnih rješenja. Od odabira materijala, preko tehnika izrade i tiska, sve do završne obrade ili dorade.

Vrećica paprinata brending
Keramičke šalice s tiskom

Kontaktirajte nas

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Brending agencije za nekretnine, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: