izrada zastava

Tisak na zastave

Izrada zastava od svile

Otisnite na zastavu vaš logotip

Tisak na zastave od svile za vanjske uvjete odnosno ušivene za stupove. Iako pod pojmom zastave pomislite  državnu zastavu, one se jako često koriste u promotivne svrhe kao što je razno oglašavanje, dekorativne svrhe, raznim festivalima za brendiranje i još mnogo toga.
ILI NET izrađuje zastave ili tiskamo zastave neograničene veličine, dizajna ili količina. Povjerite našim marketing stručnjacima ili grafičkim dizajnerima izradu zastava ili zastave s tiskom. Mi shvaćamo važnost da se vaša poruka čuje, a naše kvalitetne zastave ukomponirane s vašim dizajnom pobrinuti će se za upravo to.

izrada zastava

Zastave od različitih materijala

  Zastave je moguće otisnuti s raznim materijalima kao što su:

 • Svila
 • Poliprepilenski najlon
 • Cerada
 • Vinil

Zastava su prošivene duplo i tako su otporne na vanjske uvjete (vjetar, vodu i drugo.). Tisak na zastave je sublimacijski odnosno otporane prema sunčevoj svjetlosti, time zastave su trajnih boja i ne blijede.
Zastavu je moguće ušiti rukave za lakše postavljanje na stupove ili ringove, te ih u tom slučaju možete postaviti bilo gdje.

Zastave mogu biti otisnute jednostrano i obostrano, ovisni o njenim namjenama. Također moguće je ušiti resice, obrub, ringove i drugo.

Dimenzije zastava mogu biti doslovno rađene po želji i potrebama klijenata. Neki od najčešćih dimenzija su za:

 • 100 x 200 cm (državne zastave)
 • 150 x 300 cm (državne zastave)
 • 300 x 500 cm (svečane zastave za mimohode)
 • 100 x 500 cm (zastave za jarbole)
 • i sve druge dimenzije


Katran d.d.

Katran d.d. je tvrtka koja posluje u Hrvatskoj preko 100 godina. Bavi se djelatnošu vezanom uz niskogradnju i građevinu.

Izrada zastava

Izrada zastava je uključivala grafičku pripremu za tisak prema zadanom brendingu tvrtke, kvalitetan sublimacijski tisak u full coloru na printerima visoke rezolucije, podrubljivanje i zaštitu. Tisak zastave u sivli obostrano.

Tisak na zastave

Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Tisak na zastave, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: