Izrada web stranica često zna biti izazov za klijente, posebice pri prikupljanju materijala za vaš site. Često materijali znaju biti nepotpuni, premalo materijala ili previše. Tu smo mi da Vam pomognemo savjetom.

IZRADA STRANICA SA VAŠIM MATERIJALIMA

Svatko želi biti visoko rangiran na tražilicama, ali ne zna svatko kako. Postoje mnogi čimbenici za stjecanje visokog rankiga, počevši s kvalitetom sadržaja. Izrada stranica sa kvalitetnim materijalima je ključna.

Izrada stranica s vašim materijalima

Izrada stranica sa vašim uvodnim tekstom

Vrlo bitan faktor kojim se rukovodimo kod izrade stranica i njihovim visokim rangiranjem na Google je – uvodni tekst.

Što je uvodni tekst? To je “jedinstveni” tekst koji predstavlja vašu tvrtku i ističe njene prednosti. Takav tekst neće nitko bolje napisati od vas samih, jer nitko ne poznaje vašu tvrtku i djelatnost kao vi sami.

Pisanje tekstova kod izrade stranica

Nekoliko savjeta kod pisanja tekstova za uspješan vaš budući projekt na internetu. Pišite samo o bitnim dijelovima vašeg poslovanja.
Nadamo se da ste prije početka pisanja teksta za vaš projekt odredili cilj internet sitea. Ukoliko niste možete više pročitati o ciljevima na našoj poveznici Materijali za internet site.
Imajte na umu kada pišete o svojoj djelatnosti, usluzi ili proizvodima da pišete za nekoga koji se prvi puta susreće s time. Pokušajte objasniti svoju uslugu da ona bude jasna i laicima i ekspertima u vašem području. Uključite važne podatke u vaš tekst prije same objave vapeg projekta. Na primjer kao ste marketing agencija ne morate početi tekst s cijelom poviješću marketinga sve do drevnog Egipta, već fokusirajte se na svoj dio marketinga koji obavljate i pokušajte ga objasniti što jednostavnije i točnije.

Odabir fotografija

Stara izreka kaže fotografija vrijedi 1000 riječi, stoga odabir fotografija, tematika fotografija, te naravno da su licencirane fotografije je vrlo bitan segment vašeg projekta. Kada ste napisali kvalitetan tekst, nemojte ga pokvariti sa lošim odabirom fotografija. Izbjegavajte fotografiranje vaše tvrtke sa starim mobitelom, jer bez obzira kako je dobar dizajner od loše fotografije se ne može napraviti dobra.

Kod planiranja i razvoja vašeg internetskog sjedišta postoji nekoliko načina da preuzmete slike s interneta koje će se uklapati u vaš sadržaj. To možete od pretrage na tražilicama poput Shutterstock, Yahoo ili Bing.

Idealna izrada stranica je uz koriptenje profesionalnih fotografija. Možete profesionalne fotografije kupiti na aplikacijama koji su specijalizirani za prodaju stock fotografija kao što su IstockPhoto ili Getty. Takozvane stock fotografije ili fotografije na prodaju primijetiti ćete vjerojatno odmah su profesionalne fotografije i izgledaju jako dobro.

Kontaktirajte nas za izradu stranice

Ukoliko ste se odlučili i potrebna vam je izrada stranica, te imate materijale koje je teško segmentirati i smislene cjeline ili jednostavno vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte i stručnjaci iz naše agencije će složiti projekt za vas i u suradnji s vama  projekt može početi.

    Kontakt forma za izradu sitea

    Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Izrada stranica sa vašim materijalima te ćemo vam odgovoriti promptno. Zahvaljujemo.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za izradu web stranica: Dodatne napomene za izradu: Antispam zaštita::