Izrada stranica često zna biti izazov za klijente, posgebice pri prikupljanju materijala za stranicu. Često materijali znaju biti nepotpuni, pre malo materijala ili pre više. Tu smo mi da Vam pomognemo savjetom.

IZRADA STRANICA SA VAŠIM MATERIJALIMA

Svatko želi biti visoko rangiran na tražilicama, ali ne zna svatko kako. Postoje mnogi čimbenici za stjecanje visokog rankiga, počevši s kvalitetom sadržaja. Izrada stranica sa kvalitetnim materijalima je ključna.

izrada stranica

Izrada stranica sa vašim uvodnim tekstom

Vrlo bitan faktor kod izrade stranica i njihovim visokim rangiranjem na Google je – uvodni tekst.

Što je uvodni tekst? To je “jedinstveni” tekst koji predstavlja vašu tvrtku i ističe njene prednosti. Takav tekst neće nitko bolje napisati od vas samih, jer nitko ne poznaje vašu tvrtku i djelatnost kao vi sami.

PISANJE TEKSTOVA KOD IZRADE STRANICA

Nekoliko savjeta kod pisanja tekstova kod uspješnih izrada stranica. Pišite samo o bitnim djelovima vašeg poslovanja.
Nadamo se da ste prije početka pisanja teksta kod izrada stranica odredili cilj internet stranice. Ukoliko niste možete više pročitati o ciljevima na našoj stranici Materijali za internet stranicu.
Imajte na umu kada pišete o svojoj djelatnosti, usluzi ili proizvodima da pišete za nekoga koji se prvi puta susreće s time. Pokušajte objasniti svoju uslugu da ona bude jasna i laicima i ekspertima u vašem području. Uključite važne podatke u vaš tekst prije izrada stranica.. Na primjer kao ste marketing agencija nemorate početi tekst s cijelom poviješću marketinga sve do drevnog Egipta, već fokusirajte se na svoj dio marketinga koji obavljate i pokušajte ga objasniti što jednostavnije i točnije.

izrada stranica

ODABIR FOTOGRAFIJA

Stara izreka kaže fotografija vrijedi 1000 riječi, stoga to je vrlo bitan faktor kod izrade stranica. Kada ste napisali kvalitetan tekst, nemojte ga pokvariti sa lošim odabirom fotografija. Izbjegavajte fotografiranje vaše tvrtke sa starim mobitelom, jer bez obzira kako je dobar dizajner od loše fotografije se ne može napraviti dobra.

Kod izrada stranica postoji nekoliko načina da preuzmete slike s interneta koje će se uklapati u vaš sadržaj. To možete od pretrage na tražilicama poput Shutterstock, Yahoo ili Bing.

Također kod izrada stranica možete profesionalne fotografije kupiti na stranicama koje su specijalizirane za prodaju stock fotografija kao što su IstockPhoto ili Getty. Takozvane stock fotografije ili fotografije na prodaju primjetiti ćete vjerojatno odmah su profesionalne fotografije i izgledaju jako dobro.

izrada stranica

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste se odlučili i potrebna vam je izrada stranica, te imate materijale koje je teško segmentirati i smislene cjeline ili jednostavno vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte i stručnjaci iz naše agencije će složiti projekt za vas i u suradnji s vama  projekt može početi.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati: