Facebook mobilne aplikacije

Facebook mobilna aplikacija za vijesti

/
U razvoju je nova Facebook mobilna aplikacija koja će vam slati vijesti automatski u vaš telefon. Ona je namijenjena poslovnim korisnicima.
Adobe Flash plugin

Adobe Flash odlazi u povijest

/
Nudimo 4 razloga zašto Adobe Flash odlazi u povijest Posljednjih…
desktop publishing

Desktop Publishing ili DTP

/
Desktop publishing ili DTP je zanimanje koje uglavnom dolazi nakon grafičkog dizajna. DTP je postupak prilagodbe materijala za tisak.
Izrada marketing plana za firme

Što imati na umu kod izrada marketing plana

/
Pravi marketing plan ima za zadatak identificirati sve aspekte počevši od vaše targetirane ili ciljane skupine, kako ćete im pristupiti, te kako ćete od postojećih klijenata napraviti lojalne kupce.
wordpress 4.2

Izašao je WordPress 4.2

/
WordPress 4.2 je izašao prije nekoliko dana. Ovo je prvo ovogodišnje novo izdanje Wordpressa u 2015 godini. Izdanje 4.2 je popravilo mnogo grešaka i dodane su neke nove mogućnosti u Wordpress.
naplata putem kartica za web shop

Usluga naplate putem kartica za web shop

/
Usluga naplate putem kartica za web shop u repbulcili Hrvatskoj i u kunama. Mogućnost fiskalizacije i plaćanja u ratama.
izrada mobilnih web stranica za google

Izrada mobilnih web stranica

/
Zašto je izrada mobilnih web stranica postala važna? Google je objavio da će proširiti svoju uslugu "mobile-friendly" stranica u pretragama počevši s 21. travnjem.
marketing savjeti za poduzetnike

Marketing savjeti

/
Često čujemo od naših klijenata da im kažemo koji su to marketing savjeti kojih bi se trebalo držati kako bi vaša tvrtka uspješno se prezenitrala na tržištu.
pretraga na internetu

Koja je budućnost pretraga na internetu?

/
Pretraga na internetu kostantno evoluira što u prijevodu znači da se prilagođava vašim potrebama i čini više od puke pretrage interneta koja vam daje hrpu poveznica (linkova).
internetska stranica flat dizajna

Nova godina, nova internetska stranica?

/
Naš članak je pisan u mjeri da vam pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva putem vaše nove internetske stranice. Često internetska stranica znaju biti zbunjujuće za posjetitelje, i kako bi to izbjegli nudimo vam ovu listu trendova izrade web stranica u 2015. godini: