pretvorite vašu facebook stranicu u aplikaciju

Vaša Facebook stranica kao Facebook aplikacija

Pretvorite vašu Facebook stranicu u mobilnu kao Facebook aplikacija

Kreiranje mobilnih ili Facebook aplikacija često može biti zahtjevan i skup posao. No na sreću dosta je platformi od kojih možete besplatno ili za mali novac kreirati vlastitu mobilnu aplikaciju. I to od vaše Facebook poslovne stranice.

Ovaj servis vam nudi da vi kao vlasnik vaše Facebook stranice transformirate ju u mobilnu aplikaciju i pretvorite vašu Facebook stranicu u aplikaciju.

Ovaj alat povlači informacije s vaše stranice i koristi ih da povuče sadržaj u vašu predefiniranu aplikaciju. Sam proces je vrlo jednostavan i počinje tako da upišete URL vaše Faceboook stranice kao na primjer https://www.facebook.com/ILI.NET.Marketing.agencija, dodate ima aplikaciji i vaš brand odnosno logotip, ikonu i dizajn početnog ekrana. Možete uključiti razne dodatke na vašu stranicu kao što su objave sa vašeg zida, galerije i događaje.

Kako ažurirate vašu stranicu sa novim objavama, tako se i vaša aplikacija povlači novi sadržaj i sama se ažurira. Time je interesantna za korisnike.

Ova izrada Facebook aplikacija je zgodna mogućnost za sve one djelatnosti koje su vezane uz Facebook poput hotela, kafića, noćnih klubova, butika, restorana i drugo.

Možete početi i pretvorite vašu Facebook stranicu u aplikaciju putem servisa: ibuildapp.com