pretvorite vašu facebook stranicu u aplikaciju

Pretvorite vašu Facebook stranicu u aplikaciju

Pretvorite vašu Facebook stranicu u mobilnu aplikaciju

Kreiranje mobilnih aplikacija često može biti zahtjevan i skup posao. No na sreću dosta je platformi od kojih možete besplatno ili za mali novac kreirati vlastitu mobilnu aplikaciju. I to od vaše Facebook poslovne stranice.

Ovaj servis vam nudi da vi kao vlasnik vaše Facebook stranice reforimrate ju u mobilnu aplikaciju i pretvorite vašu Facebook stranicu u aplikaciju.

Ovaj alat povlači informacije s vaše stranice i koristi ih da povuče sadržaj u vašu predefiniranu aplikaciju. Sam proces je vrlo jednostavan i počinje tako da upišete URL vaše Faceboook stranice kao na primjer https://www.facebook.com/ILI.NET.Marketing.agencija, dodate ima aplikaciji i vaš brand odnosno logotip, ikonu i dizajn početnog ekrana. Možete uključiti razne dodatke na vašu stranicu kao što su objave sa vašeg zida, galerije i događaje.

Kako ažurirate vašu stranicu sa novim objavama, tako se i vaša aplikacija povlači novi sadržaj i sama se ažurira. Time je interesantna za korisnike.

To je vrlo zgodna mogućnost za sve one djelatnosti koje su vezane uz Facebook poput hotela, kafića, noćnih klubova, butika, restorana i drugo.

Možete početi i pretvorite vašu Facebook stranicu u aplikaciju putem servisa: ibuildapp.com

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.