Izrada iPad aplikacije

Izrada mobilnih aplikacija na Android ili iPhone platformi

Izrada iPad aplikacije

Izrada mobilne aplikacije

Izrada mobilne aplikacije za farmaceutsku tvrtku u Hrvatskoj za internu upotrebu. Programiranje aplikacije za internu uporabu koja se koristi kao poslovna aplikacija pri prezentiranju i intervjuiranju klijenata. Aplikacija je izrađena za iPad i Android platformu.
Dizajn aplikacije je prilagođen vizualnom identitetu farmaceutske firme i koorporativnog je sučelja i izgleda.

Mobilne aplikacije po mjeri

Neovisno dali tražite izradu mobilnih aplikacija za pametne telefone, tablete ili oboje. ILI NET vam omogućuje potpunu podršku i kontrolu implementirajući i manipulirajući sa svih 7 tehnologija kao što su žiroskop, kamera, GSM, WiFi, lokacija itd.
Kao vodeća kompanija koja razvija mobilne aplikacije imamo velikog iskustva u izradama nativnih mobilnih aplikacija uključujući platoformi iOS, Android, BlackBerry OS and Windows Mobile. Naši programeri rade u HTML5 jeziku moći ćete imati aplikaciju provučenu kroz sve platforme, odnosno raditi će na bilo kojem pametnom telefonu. Naše aplikacije su pouzdane, brze, sigurne bez obzira gdje su smještene.
Koristeći najnovije tehnologije i prateći trendove kod izrada mobilnih aplikacija naši programeri izraditi će svaku vrstu aplikacija za vaše poslovanje, industriju ili zabavu. Bez obzira će mu je namijenjena i koliko kompleksna. Izrada mobilne aplikacije je na profesionalnom nivou, uz poštovanje zadanih rokova, te prihvatljivih cijena. Posebnu pažnju obraćamo na odlučan UX/UI dizajn ili user expirience, programiranje koda, porojekt menadžment i kvalitetu izrade. Također ažuriramo aplikacije kako bi pratile nove verzije opreativnih sistema na mbitelima

Farmacetuska tvrtka iz Hrvatske.

Poznata farmaceutska firma iz Hrvatske imala je potrebe za razvijanjem i izradom mobilne aplikacije i internog softwarea za lakše korištenje i pojednostavljanja poslovanja.

Web dizajn i izrada mobilne aplikacije za iPAD i android

Dizajn mobilne aplikacije i izrada mobilne aplikacije izrađena je u koordinaciji s središnjicom farmaceutske tvrtke u Londonu prema njihovoj knjizi standarda. Dizajn sučelja je prilagođen radi lakšeg korištenja djelatnika i klijenata za koje je aplikacija namijenjena.
Aplikacija je namijenjena djelatnicima kako bi prezentirali svoje proizvode klijentima, te kroz nekoliko korisnih alata olakšali i ubrzali svoje poslovanje.

Alati za izradu mobilne apliakacije

Pogledajte ostale radove iz marketinga i promocijeKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Izrada mobilne aplikacije, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: