Tv reklamiranje

Povoljno TV reklamiranje na kanalima u Hrvatskoj

Povoljno TV reklamiranje

Unatoč uvriježenom mišljenju TV reklamiranje u Hrvatskoj nije skupo! Naime za kvalitetnu reklamu na nacionalnoj televiziji u Hrvatskoj dostatni su mali budžeti, za mikro, mala i srednja poduzeća. TV oglasi više nisu isključivo rezervirani za velike tvrtke.
Naravno neki skeptici će reći da se to odnosi na slabo gledane televizije, no to prosto nije tako. Naime ILI NET kao agencija u Hrvatskoj ima vrlo povoljne cijene na HRT-u, Nova TV, RTL i drugim kanalima.Tv reklamiranje


TV oglasi za male i srednje tvrtke

ILI NET se specijalizirao u marketinšku agenciju dostupnu svim vrstama klijenata, no veliku pažnju pridonosimo manjim klijentima, kojima do sada oglašavanje na televiziji je bilo nedostupno.
Kao što smo da li primjere cijena oglašavanja na TV-u i to na HRT-u kako bi vam pokazali kako reklamiranje može biti učinkovito i jeftino.

Također kod nas možete izraditi i video spotove ukoliko ih nemate po vrlo povoljnim cijenama.

Na kojim TV kanalima se možete oglasiti?

Nudimo Vam široki spektar TV kanala u Hrvatskoj i regiji na kojima se možete oglašavati s popustima i preko 25%.

  • Popis TV kanala za reklamiranje:
 • Javna TV mreža – HTV1, HTV2, HTV3, HTV4
 • Komercijalna TV mreža – Nova TV; RTL, Doma TV, RTL2, RTL kockica, CMC (Croatian Music Channel), Sportska televizija
 • Nacionalna TV mreža – Mreža TV, Vinkovačka televizija, Televizija Slavonije i Baranje, Slavonskobrodska televizija, Plava TV, Srce TV, Varaždinska televizija, Jabuka TV, Kana Ri, TV Istra, TV Nova, Televizija Jadran, Dubrovačka televizija.
 • Lokalna TV mreža – Televizija četiri rijeke, Laudato TV, Z1 televizija, Televizija Šibenik, Televizija Zapad
 • Kablovska TV mreža – HBO, Cinestar TV, National Geographic, History Channel, FOX, FOX Life, Discovery Channel, Doku TV, Kino TV, Arena Sport, HNTV, Fight Channel, News Bar TV, M1 Film, M1 Gold, RTL Crime, RTL Living, RTL passion, Mini TV, Jugoton TV, MTV Adria, Televizija Student, Klasik TV, Poljoprivredna TV

Kao što vidite nudimo široki izbor televizija na kojima se možete reklamirati, ovisno o vašoj ciljanoj skupini i budžetu.
Stoga kontaktirajte nas kako bi vam predstavili našu ponudu i prilagodili se vašem budžetu.


Kontaktirajte nas za TV reklamiranje

Ispunite kontakt obrazac i iskoristite priliku za povoljno TV reklamiranje.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje na televiziji koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o tv oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge)


  Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate TV spot: Oglašavanje na televizijama:

  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: