Proizvod u web shopu

Dodavanje proizvoda u web shopu Tutorial

Kako dodati proizvod u web shop

Nakon što vam izradimo internet trgovinu u ILI NET-u, kako bi prošli sa izradom što jeftinije nudimo vam opciju da sami postavite proizvode u vašu novu internetsku trgovinu. U ovom tutorialu ćemo vam pojasniti kako to napraviti.

Dodavanje proizvoda u web shopu

Nakon što smo iskonfigurirali vaš web shop, postavili načine naplate, poreza, dostave i eventualne varijacije proizvoda možete početi postavljati vaše proizvode. Postavljanje proizvoda je jednostavno kako da pišete post u WordPressu.
Iako je kategorizacija proizvoda psotavljene, po želji možete i sami kreirati kategorije i podkategorije. Također možete kod dodavanje proizvoda u web shopu dodati i posebne atribute pod proizvod kao što je boja, veličina ili slično.
Prilikom dodavanja proizvoda u internet trgovini pojavljuje se stranica kao kada dodajete nove objave u wordpressu sa nekoliko dodatnih funkcija.

dodavanje proizvoda u web shopu

Podaci o proizvodu

U ovom dijelu možete postavili bilo kakve informacije o vašem proizvodu. Postoji nekoliko vrtsa proizvoda koje možete izabrati kao što su: jednostavni proizvod, grupirani proizvod, eksterni proizvod i varijabilni proizvod. Jednostavni proizvod je jedini tip proizvoda koji vam omogućuje da prodajete fizički ili digitalni (virtualni) proizvod.
Potrebno je upisati SKU proizvoda (ili šifru proizvoda) koji će vam kasnije omogućiti upravljanje zalihom proizvoda i jasnon identifikacijom proiozvoda.

Također postoji i fantastična sekcija koja vam omogućuje unos sličnih proizvoda. To je izvrstan način navođenja kupaca kako bi kupili dodatne proizvode od vas i na taj način povećati rezultate prodaje.

Kratki opis proizvoda

Ovaj dio se prikazuje uz sami vaš proizvod. U taj dio je kako ime govori u nekoliko rečenica možete opisati vaš proizvod i napisati nekoliko call to cation tekstova kako bi privukli vaše kupce. Dok detaljni opis proizvoda se nalazi na dnu stranice.

Proizvod u internet trgovini

Fotogalerija proizvoda

Ovaj segment je dio gdje možete postaviti fotogaleriju vašeg proizvoda. Bitno je postaviti fotogaleriju koje kupci pregledavaju uglavnom prije kupnje i fotografirati vaš proizvod iz različitih kuteva.

Izvješća sustava

Nakon što ste objavili i postavili sve proizvode i vaša stranica je aktivna posebno obratite pozornost na poveznicu Izvješća. U woocommerce izvješćima možete pratiti vašu prodaju po danu, tjednu, mjesecu, proizvodu, kupcu i pogledati vaše najbolje kupce i najprodavanije proizvode. Također možete i vidjeti proizvode koji se ne predaju ž, te potom ih korigirati i jačati sve vaše brandove.