Google web dizajner logo

Google Web dizajner

Google je objavio Google Web dizajner ili u originalu Google Web designer, novi alat za izradu interaktivnih HTML5 internet stranica i oglasa. Web Designer, koje Google još naziva i “profesionalni-kvalitetni dizajnerski alat,” je sada službeno dostupan u beta verziji za preuzimanje Mac i Windowse.

Google web dizajner alat

Web dizajner je razvijen kako bi omogućio oglašivačima da lagano kreiraju bazirane na HTML5 tehnologiji oglase za mobitele i stolna računala. Do nedavno Google ističe oglašivači nisu imali alat koji trebaju kako bi lako dizajnirali oglase koji sup prilagođeni na različite rezolucije i uređaje, i cilj Google Web dizajner alata je da to iskustvo kreianja učini lakšim.

U svojoj srži ovaj dizajnerski je vizualni alat, no također je moguće putem JavaScripta i CSS-a tjunirati različite aspekte vaše internet stranice. On vam omogućuje manipulaciju vašeg koda direktno sa ugrađenim uređivačem kako bi mogli pregledati vaše kreacije prije nego što ih objavite.

Ovaj dizajnerski alat dolazi s uključenim svim dizajnerskim alatima koje trebate. Novost koju je Google objavio je alat koji se zove olovka koja služi za crtanje i timeline koji služi za upravljanje vaših animacija. Također postoji mogućnost izrade 3D animacija koristeći novi CSS3 i posebni predlošci ua izradu galerija, mapa i videa.

U našoj marketing agenciji ILI NET uvijek težimo praćenju najnovijih tehnologija i novosti na tržištima, stoga se educiramo s najnovijim alatima izrade kao što je i ovaj kako bi bili u korak s novostima i vama omogućili najbolju i najsuvremeniju moguću uslugu.

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.