Responsivni dizajn u Wordpressu

Novčane potpore za izradu web stranica

Prijavite se za novčanu potporu za izradu web stranica

Ukoliko ste mladi poduzetnik, tvrtka ili obrt naravno postavlja se pitanje kako promovirati svoju tvrtku odnosno proizvode kako bi firma krenula naprijed.
Prvi korak je naravno izrada identiteta i izrada web stranica koja vam donosi direktno nove klijente i novi posao za koji toliko težite u ova teška vremena. No naravno naš novi klijenti postavljaju pitanje sve je to za mene i potrebno mi je iznimno, međutim ja sam mladi poduzetnik i nemam novaca za to. Često se mladi poduzetnici susreću unatoč dobrim idejama s manjkom novčanih sredstava kako bi investirali u svoj posao. Pa čak i sama izrada internet stranica nosi određeni izdatak koji je potrebno izdvojiti. Posebice ako želimo kvalitetnu internet stranicu koja će vam donjeti nove klijente i koja će podići naš posao na novi nivo. Stoga ne najčešći odgovor naših poduzetnika…ja bi ali ne mogu su to trenutno priuštiti.

Novčane potpore za izradu internet stranica

Vlada Republike Hrvatske je 10. rujna 2015. prihvatila program “STARTCO – realiziraj vlastitu poslovnu ideju” Novčane potpore za izradu internet stranica koji u konačnici daje novim poduzetnicima 8.000 kuna bespovratnih sredstava i to 4.000 kuna nepovratno izradu prve internetske stranice za vašu tvrtku i 4.000 kuna za nabavku IT opreme.

Sredstva se odobravaju u obliku kupona.

Program je namijenjen tvrtkama i obrtima koji su osnovani u posljednjih 24 mjeseca ili 2 godine.

Kako bi se prijavili na natječaj slobodno nam pošaljite upit kako bi vam poslali ponudu za ono što vam je potrebno ili pogledajte neke od paketa izrade web stranica u ILI NET-u.

Više o natječaju možete pogledati na stranicama o bespovratnim potporama.