Certifikati bonitetne izvrsnosti

Poslovni uspjeh ILI NET

Dragi posjetitelji, klijenti, partneri i prijatelji,

s ponosom Vam javljamo da je vaša marketing agencija ILI NET dobitnik Certifikata bonitetne i poslovne izvrsnosti za 2016. godinu na osnovu naših uspješnih rezultata.

Certifikat izvrsnosti

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, ILI NET d.o.o. je zadovoljio sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Certifikat Bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se dofinira kvaliteta poslovanja, te međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

ILI NET d.o.o. pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

No sve to nebi bilo moguće bez vaše svestrane podrške u naš mladi i entuzijastični tim, stoga naši klijenti sadašnji i budući zahaljuemo Vama prije svega!
Uz obećanje da ćemo se još strasvenije truditi i boriti.

Vaš ILI NET

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.