,

Kako objaviti moju stranicu na Google-u?

google seo algoritam

Kako objaviti moju stranicu na Google?

Uključivanje vaše stranice na Google pretrage je jednostavno i besplatno. Čak i nije potrebno samostalno dodati stranicu, već Google ima automatizirane “robote” ili “pauke” koji pretražuju web konstantno, tražeći nove stranice koje može indeksirati. Većinu indeksiranih stranica Google je samostalno indeksirao.

No ipak, s obzirom na veliku konkurenciju na Google-u, potrebno je pri izradi web stranice pripaziti da vašu stranicu Google brzo indeksira i da bude kvalitetno rankirana.

Google vama kao vlasniku stranice i tu pomaže na način da Vam daje alat koji možete pratiti koliko stranica je indeksirano, možete poboljšavati indeksaciju i još mnogo toga. Taj alat se zove Google Search konzola.

google seo algoritam

Da li nam je potreban SEO stručnjak?

SEO (Search engine optimization) stručnjak je netko tko ima iskustva i znanja da pomogne vašoj stranici kako bi dosegla što veću moguću vidjlivost na pretraživačima. No SEO je dugotrajan proces i rezultati ne dolaze preko noći.

Odluka da li ulagati u SEO je krucijalna, jer potencijala šteta ili benefiti su značajni. ILI NET agencija može pomoći vlasnicima web stranica sa konzultantskim SEO uslugama kao što su:

  • Analiza strukture vaše stranice i sadržaja stranice
  • Tehničko savjetovanje pri izradi web stranice kao što je odabir hostinga, preusmjeravanje, 404 stranice, korištenje Javaskripta i dr.
  • Razvoj sadržaja za web stranicu
  • SEO obuka
  • Pozicioniranje na određenim tržištima

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate u planu izradu web stranice, web shopa ili već posjedujete stranicu s kojom nista zadovoljni, kontaktirajte nas za SEO analizu vaše stranice.

Pošaljite nam upit

1 + 0 = ?

0 odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.