Kako objaviti moju stranicu na Google?

Uključivanje vaše stranice na Google pretrage je jednostavno i besplatno. Čak i nije potrebno samostalno dodati stranicu, već Google ima automatizirane “robote” ili “pauke” koji pretražuju web konstantno, tražeći nove stranice koje može indeksirati. Većinu indeksiranih stranica Google je samostalno indeksirao.

No ipak, s obzirom na veliku konkurenciju na Google-u, potrebno je pri izradi web stranice pripaziti da vašu stranicu Google brzo indeksira i da bude kvalitetno rankirana.

Google pretrage vama kao vlasniku stranice i tu pomaže na način da Vam daje alat koji možete pratiti koliko stranica je indeksirano, možete poboljšavati indeksaciju i još mnogo toga. Taj alat se zove Google Search konzola.

google seo algoritam

Da li nam je potreban SEO stručnjak?

SEO (Search engine optimization) stručnjak je netko tko ima iskustva i znanja da pomogne vašoj stranici kako bi dosegla što veću moguću vidljivost na pretraživačima. No SEO je dugotrajan proces i rezultati ne dolaze preko noći.

Odluka da li ulagati u SEO je krucijalna, jer potencijala šteta ili benefiti su značajni. ILI NET agencija može pomoći vlasnicima web stranica sa konzultantskim SEO uslugama kao što su:

 • Analiza strukture vaše stranice i sadržaja stranice
 • Tehničko savjetovanje pri izradi web stranice kao što je odabir hostinga, preusmjeravanje, 404 stranice, korištenje Javaskripta i dr.
 • Razvoj sadržaja za web stranicu
 • SEO obuka
 • Pozicioniranje na određenim tržištima

Kontaktirajte nas

Ukoliko Google pretrage za vašu stranicu nisu vidljive posebice na Google Maps ali i drugim društvenim mrežama sugerirali bi izradu stranica na društvenim stranicama. Idealno bi bilo da ste prisutni na svim društvenim mrežama kao što su Google Business stranice, Google Maps, Facebook, Instagram, Twitter , Tik Tok ili drugo ispunite kontakt obrazac.

  Kontakt forma za izradu stranica na društvenim mrežama

  Ukoliko imate potrebe za izradom stranica i za za našu uslugu Kako objaviti moju stranicu na Google-u? ispunite navedeni obrazac, te ćemo vam odgovoriti promptno. Zahvaljujemo.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za izradu stranica na društvenim mrežama:
  Potrebene su mi stranice na društvenim mrežama za:
  Ime tvrke ili stranice za koju vam su potrebne stranice Upišite ime branda ili tvrtke:
  Da li imate postojeću web stranicu:
  Web adresa vaše web stranice Upišite URL vaše postojeće web stranice:
  Da li vam je potrebno i dizajniranje stranica:
  Da li imate vlastite materijale Upišite ukoliko imate vlastite fotografije i ostale materijale:
  Dodatne napomene za izradu: Antispam zaštita::