plaćanje putem payway

Spajanje web shopa s PayWay T-com Servisom

PayWay t-com gateway za spajanje s Woocommerce internet trgovinom

Woocommerce kao izuzetno popularan plugin u WordPressu za izradu internet trgovine. WooCommerce je najpopularinij plugin za internet prodaju i izradu internet trgovine u WordPressu. Bitni razlozi su što je jednostavan za uporabu, prilagodljivog dizajna, jednostavan za postavljanje i besplatan je. Dolazi s puno opcija i mogućnosti i lako se integrira u bilo koju internet stranicu u WordPressu.

No u Hrvatskoj unatoč njegovoj popularnosti ima manjkavosti jer ima mogućnosti naplate putem Paypal servisa koji u hrvatskoj finkcionira, no međutim teško ga je koristiti jer ima naplatu u Eurima ili dolarima što poprilično otežava računovodstveno praćenje transakcija a integriranje fiskalizacij čini nemogućom.

plaćanje putem payway

Izrada T-com PayWay payment gatewaya za Wooocomerce

Payway sustav ima mogućnosti naplate putem American Express kartice, DIners, Visa, Maestro, Mastercard i debitnih kartica ili karticama tekućeg računa. Također nudi naplatu iu obrocima ili ratama. Stoga smo u ILI NET marketing agenciji razvili aplikaciju odnosno plugin koji se automatski integrira u Woocomerce i spajanje internet trgovine s PayWay T-Com servisom, te koristi i kune kao valutu. Ukoliko imate potrebe za intergracijom payway gatewaya u svoj sustav slobodno nas kontaktirajte

PayWay T-com naplata

1 odgovorite
 1. David
  David says:

  Poštovani,

  možemo li dobiti ponudu za vaš plug-in za integraciju PayWay-a. Do koje verzije WooCommerca ste ju ažurirali?

  Podatci za ponudu su:
  Original Brands d.o.o
  Lonjička 2, 10000 Zagreb
  OIB: 74133199923

  Srdačan pozdrav

  Odgovori

Odgovorite

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.