Web portal

Web portal izrada za Hrvatsku udrugu potpore dojenju

Web portal

Posjetite stranicu

Web portal HUGPD

Web portal dizajn i izrada

Izrada i dizajn web portala za udrugu HUGPD. Web portal je osmišljen kao news portal ili web portal s vijestima i objavama za članove, te u sklopu UNICEF kampanje za potporu i promidžbu dojenja.
Često je teško procijeniti samu cijenu izrade web stranice ovog tipa, stoga smo kreirali stranicu Izračun cijena web stranica. Kako bi vam pomogli u kreiranju budžeta za vašu internet stranicu,
prvi u Hrvatskoj kreirali smo ovaj kalkulator za okvirni izračun cijena


HUGPD

HUGPD – Hrvatska udruga grupa za potporu dojenja, je hrvatska udruga koja zajedno s UNICEF Hrvatska podupire dojenje na zdravstvenom i marketinškom planu. Udrugu čini skupina stručnog kadra poput liječnika, medicinskih sestri, no i iskustveni članovi, dojilje, pshiotarapeuti i drugi.

Web portal izrada

Web portal je dizajniran prema najsuvremenijim metodama web dizajna kao što je responsivni dizajn koji je prilagođen pametnim telefonima, mobitelima, tabletima, stolnim računalima, laptopima i dr. Web portal sadrži dizamično sučelje s promijenjivim vijestima, povezan s Facebook-om, forum otvorenog tipa, slajdere, automatizirani newsltetter, tražilicu, korisničke stranice, kontakt obrazce i drugo.

Tehnologije korištene za izradu web portala

Ostali radovi iz web dizajnaKontaktirajte nas
  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: