izrada web sjedišta

Izrada web sjedišta za Obrazovanje odraslih

izrada web sjedišta


Posjetite web sjedište:
Obrazovanje odraslih

Web sjedište

ILI NET je imao zadatak dizajna, kodiranja i modificiranja web stranice u CMS-u od izrade predloška dizajna (layouta) do funkcija prema specifikacijama. Izrada web sjedišta prema definiranim dizajn obrascima iz vizualnog identiteta projekta pod pokroviteljstvom Europske unije.
Web sjedište je razvijeno u CMS sustavu wordpress i osim informativnih dvojezičnih članaka i publikacija nudi i fotogalerije s tribina, obavijesti organizatore projekta i drugo.

Naša usluga izrada web sjedišta

Ono što zamislite mi možemo kreirati. Naš tim dizajnera i programera rade skladno kako bi oživili vašu viziju web sjedišta. Obraćamo pažnju na vaše ciljeve izrade web sjedišta bez obzira dali je svrha stranice propagandna ili edukativna.
Web sjedište je najvažnija komponenta vašeg marketing plana. ono je ishodište za vaše marketing djelovanje i svi drugi marketing alati su uglavnom u službi vašeg web sjedišta. Kako se tehnologija razvija tijekom godina razvijeni su mnogi alati u svrhu marketinške promocije kao što su društvene mreže, blogovi, RSS članci i mnogi drugi.

Ukoliko imate postojeće web sjedište u WordPress-u i niste zadovoljni dizajnom ili funkcionalnošću? Ili trebate krenuti s planom i ne znate od kuda početi? Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo vam u planiranju, dizajniranju i izradi kvalitetnog web sjedišta.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja u sporta Republike Hrvatske

Cilj web sjedišta je promocija i podizanje svijesti o važnosti obrazovanja odraslih u komunikaciji s institucijama za Obrazovanje u Republici Hrvatskoj.
MZOS

Internet dizajn i izrada

Web sjedište je kreirano profesionalno u modernom web dizajnu te sa mnogo mogućnosti za organizaciju poput Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta optimizirano za desktop računala i mobilne telefone. Lako se održavaju i fleksibilne su u svrhu povećanja interesa za obrazovanjem odraslih.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Izrada web sjedišta, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: