Izrada portala za TV Istru

Izrada portala TV Istra

Web portal možete pogledati klikom na slijedeći link: TV Istra

Portal za vijesti i TV program

Portal za vijesti je jedan od načina kako doći do kvalitetnih informacija i vijesti iz regije Kvarnera i Istre. Danas ljudi koriste portale za vijesti kako bi saznali relevantna događanja kroz cijelu regiju. Također izrada portala u ILI NET-u omogućuje visoku posjećenost uz minimalna ulaganja u marketing iz razloga što smo visoko pozicionirani na Google. Time dobivate veliki broj posjetitelja i tu se otvara mogućnost zarade putem portala za vijesti putem plaćenih oglasa. Dolazite do situacije da integrirate Google Adwords oglase, Google Display Network ili da vam se nude sami oglašivači koji su primijetili veliku aktivnost na vašem portalu.

Izrade svih vrsta portala u ILI NET agenciji

ILI NET je agencija s velikim iskustvom pri izradi portala za televizije. Kreiramo portale koji su user-friendly, lagani za navigiranje, brzo se učitavaju i vrlo ugodnog web dizajna. Naša usluga izrada portala uključuje dizajn portala za vijesti, programiranje, web aplikacije i prilagođenu izradu. Bez obzira koja su očekivanja od vašeg budućeg portala mi vam možemo ponuditi rješenje.

Izrada portala za Televiziju istra uključuje

 • Moderan dizajn
 • Lagano korisničko sučelje
 • Samostalna objava vijesti i članaka
 • Samostalno upravljanje oglasima
 • Animirani TV program
 • Više korisničkih nivoa
 • Online stream video
 • Videoteka
 • Isječci iz emisija
 • Ankete

Portal za televiziju

Programiranje profesionalnih portala

Ukoliko želite izradu portala koji odgovara vašim portrebama i k tome profesionalno izgleda, kontaktirajte nas vezano uz ponudu i rokove izrade

Televizija Istra

Televizija Istra je vodeća lokalna televizija na području Istre, kvarnera i Gorskog kotara. Težnja televizije je rast na nacionalan nivo putem tv mreže stoga se javila potreba za izrada protala na razinic nacionalnih televizija.
Više o televiziji možete pogledati na stranicama TV Istra

Izrada portala

Izrada je uključivala pomno planiranje naplate putem oglasa kako bi portal bio profitabilan.

Pogledajte ostale radove

Kontaktirajte nas

  Kalkluator cijene web portala

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena internetskih portala. Molimo uzmite u obzir da su cijene portala okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška web portala

  Struktura portala:
  1. Broj stranica (obavezno)
  Odaberite broj statičnih stranica vašeg portala
  Upišite broj stranica portala kao što su npr:
  • Stranica Homepage
  • Stranica Blog
  • Stranica Kategorije
  • Stranica Kontakt
  • Stranica Podkategorije
  • Stranica Uvjeti
  • Stranica Pravila privatnosti

  2. Kategorizacija (obavezno)
  Broj kategorija portala?
  Upišite broj kategorija i potkategorija portala. Ponuda se odnosi na izradu kategorijskih i potkategorijskih stranica koji će sadržavati objave, međusobno vezane kategorije i potkategorije, opis i vizualizacija.
  3. Unos objava po kategoriji (obavezno)
  Unos broja objava po kategoriji i potkategoriji
  Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova po objavi, fotografija unutar objave, video galerije ili foto galerije, naslovne fotografije, te unos tagova i oznaka za objave.
  4. Višejezičnost:
  Da li vam je potrebna višejezičan portal?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan portal s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, prijevod postojećih portalskih objava, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.
  5. Tražilica i filter objava:
  Da li vam je potrebna tražilica i filter objava?
  Ukoliko vam je integracija detaljnog filtriranja i pretraživanja objava molimo odaberite navedeno. POnuda se odnosi na izradu filtera prema: nazivu objave, tagovima, kategoriji i potkategoriji, te drugim značajkama.
  6. Web hosting:
  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 5000 MB i do 50 e-mailova. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.
  • u trajanju od 1.godine
  • 5000 MB prostora
  • do 50 email adresa
  • SSL certifikat

  7. Fotografije:
  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu stock fotografije odaberite broj fotografija.
  8. Pisanje tekstova:
  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebno za vašu stranicu usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.
  9. SEO optimizacija:
  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.
  9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene internetskih portala su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu kvalitetnog portala, odnosno vidjeli koji su Vam elementi web stranica neophodni. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.  Procjena troška za izradu web portala

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkama 1., 2. i 3. obavezno, te ostale stavke opcionalno.