Izrada portala za televiziju Istra

Izrada portala za TV Istru

Izrada portala TV Istra

Web portal možete pogledati klikom na slijedeći link: TV Istra

Portal za vijesti i TV program

Portal za vijesti je jedan od načina kako doći do kvalitetnih informacija i vijesti iz regije Kvarnera i Istre. Danas ljudi koriste portale za vijesti kako bi saznali relevantna događanja kroz cijelu regiju. Također izrada portala u ILI NET-u omogućuje visoku posjećenost uz minimalna ulaganja u marketing iz razloga što smo visoko pozicionirani na Google. Time dobivate veliki broj posjetitelja i tu se otvara mogućnost zarade putem portala za vijesti putem plaćenih oglasa. Dolazite do situacije da integrirate Google Adwords oglase, Google Display Network ili da vam se nude sami oglašivači koji su primijetili veliku aktivnost na vašem portalu.

Izrade svih vrsta portala u ILI NET agenciji

ILI NET je agencija s velikim iskustvom pri izradi portala za televizije. Kreiramo portale koji su user-friendly, lagani za navigiranje, brzo se učitavaju i vrlo ugodnog web dizajna. Naša usluga izrada portala uključuje dizajn portala za vijesti, programiranje, web aplikacije i prilagođenu izradu. Bez obzira koja su očekivanja od vašeg budućeg portala mi vam možemo ponuditi rješenje.

Portal za Televiziju istra uključuje

 • Moderan dizajn
 • Lagano korisničko sučelje
 • Samostalna objava vijesti i članaka
 • Samostalno upravljanje oglasima
 • Animirani TV program
 • Više korisničkih nivoa
 • Online stream video
 • Videoteka
 • Isječci iz emisija
 • Ankete

Portal za televiziju

Programiranje profesionalnih portala

Ukoliko želite izradu portala koji odgovara vašim portrebama i k tome profesionalno izgleda, kontaktirajte nas vezano uz ponudu i rokove izrade


Televizija Istra

Televizija Istra je vodeća lokalna televizija na području Istre, kvarnera i Gorskog kotara. Težnja televizije je rast na nacionalan nivo putem tv mreže stoga se javila potreba za izrada protala na razinic nacionalnih televizija.
Više o televiziji možete pogledati na stranicama TV Istra

Izrada portala

Izrada je uključivala pomno planiranje naplate putem oglasa kako bi portal bio profitabilan.

Pogledajte ostale radoveKontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Izrada portala za televiziju, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: