Deplijan digitalni print i izrada

deplijan digitalni print

Digitalni print deplijana

Deplijan je naziv za letak formata A4 obično savijenom na 3 dijela, tako da savijen je džepnog formata 100x297mm. Također dimenzija mu je prilagođena da stane u american kuvertu (230x110mm) odnosno standardnu poslovnu kovertu. Format american savijenog letka omogućava da stane veliki broj informacija i mogućnosti dizajna za deplijan su zaista neograničene. Često se koristi u poslovnoj komunikaciji i promotivne svrhe. Također zbog interesantnog formata deplijan se može tiskati po vrlo povoljnim cijenama.

Croatia osiguranje i BKS Bank

Croatia osiguranje u suradnji s BKS bankom objavili su letak za osiguranje.

Print deplijana

Priprema za digitalni tisak letka što znači konvertiranje fontova u krivulje, obrada boja i fotografija, označavanje linija savijanja i montaža za print. Radi manje naklade i isplativosti cijene letak odnosno deplijan je otisnut u digitalnoj tehnici tiska.

Posljednji radovi iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas

    Kontakt obrazac za print letaka ili flajera

    Dragi posjetitelji, ispunite kontakt obrazac za cijenu tiska letaka ili flajera, te ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata, obliku, nakladi odnosno količini, vrsti papira. Te drugim bitnim stavkama za kalkulaciju cijene otiska letaka ili flajera. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format ili papir, upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

    Informacije o tisku

    Dimenzija letka: Jednostran ili obostran tisak: Broj boja: Vrsta papira (nudimo standardne papire za tisak letaka): Gramatura papira: Savijanje: Plastifikacija: UV lak: Priprema za tisak: Naklada: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: