Tisak na USB

Tisak na USB je osim izvrsne promocije čini i idealan poklon s obzirom na široku upotrebu memorijskih kartica danas. Stoga neka USB stick a i tisak budu maksimalne kvalitete i ako tražite flash memorije možemo vam pomoći s velikim izborom u našoj ponudi. Počevši od plastičnih, metalnih, gumenih, drvenih i drugih prijenosnih memorija.

Tisak na USB stick

Brendirajte vašu tvrtku i poklonite vašim kupcima i partnerima poklon koji će biti trajan, brendiran s otisnutim vašim logotipom i informacijama o vašoj tvrtci pomoću tisak na USB stick.

Umogućnosti smo vam ponuditi neke od poznati i proizvođača memorijskih kartica poput: Kingston, HP, Toshiba, Corsair i Seagate. No također ukoliko vam je bitna što jeftinija cijena USB-ova onda predlažemo nekog kineskog proizvođača.

Također zbog čestih promjena akcijskih cijena, pošaljite nam upit te ćemo formirati ponudu u tom trenutku najpovoljniju za Vas.

Flash memorije s tiskom

Ukoliko tražite pouzdan i trajan branding vaše tvrtke ujedno i koristan nudimo vam uslugu tisak na USB memorijske stikove.
ILI NET iz Zagreba vam nudi tisak na USB vašeg logotipa u jednoj ili više boja, gravuru, izradu 3D memorijskih stikova i drugo. Također nudimo vam i veliki izbor memorija po povoljnim cijenama.

brendiranje USB stikova

Brendirani Flash diskovi odnosno promocijska izrada USB stikova, printani ili gravirani, nudimo vam brzu uslugu visoke kvalitete i trajnog tiska koji se teško može ogrebati odnosno izblijediti.

Ukoliko ste zainteresirani možemo vam ponuditi tisak na USB stick već od 100 komada naviše.

Digitalni tisak memorijskih kartica

Ukoliko trebate brendirane stickove u vrlo kratkom roku i u manjoj nakladi, onda vam možemo ponuditi digitalni tisak na USB stickove. To je printer koji za podlozi ima bijelu boju tako da na taj način je moguće na nju otisnuti full color tisak bilo kojeg znaka odnosno čak vektorske sliike. Boje se tiskaju iz CMYK skale tako da je moguće pogoditi sve boje vašeg logotipa.

tisak na usb stick

Preklopni USB odnosno twist memorija

Velikih zapremina od 4GB pa sve do 16GB. Print vašeg logotipa direktno odnosno gravura metalnog dijela za izvrstan efekat. Mogućnost tiska obostrano.
Primjer: Dotisak na memoriju vašeg logotipa s jedne strane, s druge vaša web stranica, ili telefon ili neka poruka.

  Moguće je tiskati stickove u slijedećim tehnikama tiska:

 • Sitotiskom (boja po boja)
 • Tampon tiskom
 • Digitalnim printerom

memorijske kartice

Memorijske kartice

Memorijske kartice oblika posjetnice ili kreditne kartice. Vrlo je tanka i lako se sprema u novčanik. Velika površina za tisak flash memorije. Moguće je otisnuti i fotografiju, neki dizajn ili čak koncipirati ga kao letak. Vrlo su praktični jer su debljine bankovne kartice te stanu u svaki novčanik. Mogući su plastični odnosno metalni, zapremina od 2GB do 16 GB.

ekološki USB

Ekološki

Izvrsno za tvrtke koje se bave ekologijom ili su ekološki osviještene. Ekološke memorije su od drveta odnosno drugih ekološkim materijala. Moguć je obostran tisak USB memorije ili gravura koja imitira staro drvu koju je moguće impregnirati bilo koju boju vašeg logotipa odnosno znaka. Također su mogući s špagicom umjesto trakice.

izrada 3D USB-a

Izrada 3D oblika za memorije

3D stikovi se rade od gume, te je moguće izraditi bilo koji oblik po želji. Izrada gumenih stikova. Nakon što napravimo oblik po vašoj želji moguć je tisak  logotipa i vašeg branda. Dakle izradi se 3D obliku koji god želite i simulira se tisak na USB čega god vam padne na pamet :)

Kontaktirajte nas

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Tisak na USB stick, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: