Web dućan za Street Mobile Beauty

web dućan street mobile  beauty

Izrada web dućana

Web dućan za Street Mobile Beauty je po prvi takva u Hrvatskoj. Ideja samog projekta je da se napravi učinkoviti web dućan koji će omogućiti korisniciam u Hrvatskoj po prvi puta da narruče usluge poput frizerskih usluga, masaža, make-upa, joge, depilacije i drugih neopthodnih usluga iz udobnosti svog doma. Stoga izrada takovog web dućana je predstavljala izazov samom po sebi s obzirom da postoji veliku broj usluga koji je trebalo vezati uz rezervacije uz određeni datum i sat, te ga dodjeljivati djelatnicima.

Specifikacije web dućana

Izazov nam je bio napraviti u potpunosti automatizrani web dućan koji nije potrebno održavati, odnosno gdje je održavanje minimalno, kako bi se što manja sredstva odvajala za održavanje web dućana i klijent bi se mogao posvetiti svojoj djelatnosti.

    Neke od modula koje smo uključili u sami web dućan su:

  • Automatizirani sistem rezervacija termina – uključuje datum i sat. Dok administrator web dućana ima kalendar sa svim rezervacijama gdje vrlo lako vizualno prati rezervacije odnosno narudžbe. To je bio zahtjevan modul s obzirom da je trebalo ga prilagotidit svakoj usluzi (jer ne traju sve jednako) i ukalkulitari vrijeme dolaska odnosno odlaska
  • Geolokacija – s obzirom da je usluga dostupna u samo u Zagrebu potrebno je bilo implemenitrati modul pri ispunjavanju adrese o geolokaciji kako bi kupovina bila moguća samo onima kojimaIP adresa signalizira Zagreb odnosno okolicu.
  • Naplata putem kartica i fiskalizacija – vrlo bitan segment s obzirom da imate mogućnost plaćanja u ratama.
  • Autmoatizacija e-mailom – s obzirom da su djelatnice na terenu, potrebno je bilo izraditi modul gdje bi im automatizmom dolazi na e-mail nove rezervacije, odnosno usluga odnosno na koju lokaciju trebaju ići.

web dućan

Street Mobile Beauty

Street Mobile Beauty je projekt mobilnog uređivanja odnosno dolazaka tih usluga u vaš dom.

Izrada web dućana

Izrada web dućana prema najmodernijim paraemetrima u HTML5, CSS3. Također integriramo jaku SEO optimizaciju stranica pri samoj izradi koja osigurava visoku posjećenost.

Pogledajte ostale radove iz web izrade