Izrada internet stranice Šolini majstori

Šolini majstori stranica

Šolini majstori stranica

Šolini majstori stranica izrađena je za tvrtku Šolini majstori iz Zagreba.
Tvrtka je imala potrebu kao jedna od prvih u svom djelokrugu za razvijanjem i izradom učinkovite internet stranice, koja će biti na visokoj poziciji na Googlu i tako pridonijeti poboljšanju svog posla. Stoga su se nama obratili. Stranica je izrađena u vrlo kratkom roku od samo nekoliko dana. Te je ubrzo lansirala tvrtku i donijela joj poboljšanje poslovanja.
Osim informativnog karaktera stranica služi i kao svojevrstan servis za građane s obzirom na uslužnu djelatnost kojom se bavi (vodoinstalaterskih i građevinskih popravaka i radova).

Šolini majstori stranica

 • Izrada stranica u WordPress CMS sistemu
 • SEO
 • Online prijave kvara
 • 24 satna podrška korisnicima
 • Najčešća pitanja i odgovori
 • Pomoć u riješavanju kvarai

Izrada internet stranica termin se odnosi na kreiranje i izradu internet stranica, održavanje internet stranica, objavu internet stranica programiranje same stranice i baze podataka.
Web izrada uključuje mnoge tipove izrade sadržaja stranice. Neki primjeri uključuju pisanje programskog koda u tekstualnom editoru, izradu stranica u programu kao što je Dreamweaver te održavanje i izradu blog internet stranica putem CMS-a.
Posljednjih nekoliko godina sustav upravljanja sadržajem ili CMS kao što su WordPress, Drupal, i Joomla postali su nezaobilazni alati pri izradi učinkovitih internet stranica. Ti alati omogućuju bilo kome izradu i uređivanje njihovih internet stranica koristeći internet sučelje.

Šolini majstori stranica

Šolini majstori stranica

Šolini majstori stranica

Posljednji radovi iz web dizajnaKontaktirajte nas
  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Šolini majstori stranica, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: