Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Splita, Remontni centar Eraković

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Dizajn internetske stranice u CMS-u

CMS stranice znače da korisnik može kreirati, uređivati, objavljivati, komentirati i plasirati sadržaj internet stranice i informacije putem cms internet stranice.
Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Splita uključivalo je izradu predložaka odnosno maketa stranica u Photoshopu, kreiranje teme za WordPress, izrada CSS predložaka za mobilno, tablet i desktop sučelje, implementacije javascript kodova za funkcionalnost internetske stranice, te ostalo kodiranje.

Posjetite web stranicu Remontni centar Eraković

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Mi dizajniramo i razvijamo responsivne internetske stranice koje su optimizirane za pretraživače, integrirane i razvijene putem WordPressa.

Specijalizirani smo za razvoj internetskih stranica koje imaju izvrsne performanse na pametnim telefonima, tabletima te računalima. U današnjem svijetu je je obaveza prilagoditi se vašim korisnicima.

Integracija i automatizacija

Dizajniramo i razvijamo stranice u koje su integrirane API s treće strane koje pomažu i atomiziraju, te dijele vaše objave automatizmom na društvenim mrežama, te time vaša internetska stranica postaje marketinški iskorištena.

Eko Tehnlogoija Šmit

Eko Tehnologija Šmit osnovana je 2007.g. u Splitu, Republika Hrvatska. Tvrtka je eksluzivni zastupnik tvrtki Karcher, Kubota, Yanmar, IMR i DMB.

Dizajn internetskih stranica

DIzajn internetskih stranica je zasnivan na bojama logotipa, odnosno da se uklopi u vizualni identitet tvrtki koje zastupa tvrtka Eko Tehnologija Šmit iz Splita.

Kontaktirajte nas

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.