Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Splita Eko Tehnlogoija Šmit

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Dizajn internetske stranice u CMS-u

CMS stranice znače da korisnik može kreirati, uređivati, objavljivati, komentirati i plasirati sadržaj internet stranice i informacije putem cms internet stranice.
Dizajn internetske stranice uključivaju je izradu predložaka odnosno maketa stranica u Photoshopu, kreiranje teme za WordPress, izrada CSS predložaka za mobilno, tablet i desktop sučelje, implementacije javascript kodova za funkcionalnost internetske stranice, te ostalo kodriranje.

Posjetite web stranicu Eko Tehnlogoija Šmit

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Mi dizajniramo i razvijamo rsponsivne internetske stranice koje su optimizirane za pretraživače, intergrirane i razvijene putem WordPressa.

Specijalizirani smo za razvoj internetskih stranica koje imaju izvrsne preformance na pametnim telefonima, tabletima te računalima. U današnjem svijetu je je obaveza prilagoditi se vašim korisnicima.

Intergracija i automatizacija

DIzajniramo i razvijamo stranice u koje su intergirane API s treće strane koje pomažu i automaziriaju, te dijele vaše objave automatizmom na društvenim mrežama, te time vaša internetska stranica postaje marketinški iskorištena.

Eko Tehnlogoija Šmit

Eko Tehnologija Šmit osnovana je 2007.g. u Splitu, Republika Hrvatska. Tvrtka je eksluzivni zastupnik tvrtki Karcher, Kubota, Yanmar, IMR i DMB.

Dizajn internetskih stranica

DIzajn internetskih stranica je zasnivan na bojama logotipa, odnosno da se uklopi u vizualni identitet tvrtki koje zastupa tvrtka Eko Tehnologija Šmit iz Splita.