Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Splita Eko Tehnlogoija Šmit

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Dizajn internetske stranice u CMS-u

CMS stranice znače da korisnik može kreirati, uređivati, objavljivati, komentirati i plasirati sadržaj internet stranice i informacije putem cms internet stranice.
Dizajn internetske stranice uključivaju je izradu predložaka odnosno maketa stranica u Photoshopu, kreiranje teme za WordPress, izrada CSS predložaka za mobilno, tablet i desktop sučelje, implementacije javascript kodova za funkcionalnost internetske stranice, te ostalo kodriranje.

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Mi dizajniramo i razvijamo rsponsivne internetske stranice koje su optimizirane za pretraživače, intergrirane i razvijene putem WordPressa.

Specijalizirani smo za razvoj internetskih stranica koje imaju izvrsne preformance na pametnim telefonima, tabletima te računalima. U današnjem svijetu je je obaveza prilagoditi se vašim korisnicima.

Intergracija i automatizacija

DIzajniramo i razvijamo stranice u koje su intergirane API s treće strane koje pomažu i automaziriaju, te dijele vaše objave automatizmom na društvenim mrežama, te time vaša internetska stranica postaje marketinški iskorištena.

Klijent

Eko Tehnlogoija Šmit

Eko Tehnologija Šmit osnovana je 2007.g. u Splitu, Republika Hrvatska. Tvrtka je eksluzivni zastupnik tvrtki Karcher, Kubota, Yanmar, IMR i DMB.

Izrada

Dizajn internetskih stranica

DIzajn internetskih stranica je zasnivan na bojama logotipa, odnosno da se uklopi u vizualni identitet tvrtki koje zastupa tvrtka Eko Tehnologija Šmit iz Splita.

Alati za izradu