dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Remontni centar Eraković

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Dizajn internetske stranice u CMS-u

CMS stranice znače da korisnik može kreirati, uređivati, objavljivati, komentirati i plasirati sadržaj internet stranice i informacije putem cms internet stranice.
Dizajn internetske stranice uključivala je izradu predložaka odnosno maketa stranica u Photoshopu, kreiranje teme za WordPress, izrada CSS predložaka za mobilno, tablet i desktop sučelje, implementacije javascript kodova za funkcionalnost internetske stranice, te ostalo kodiranje.Posjetite web stranicu Remontni centar Eraković

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

dizajn internetske stranice za tvrtku iz splita

Mi dizajniramo i razvijamo responsivne internetske stranice koje su optimizirane za pretraživače, integrirane i razvijene putem WordPressa.

Specijalizirani smo za razvoj internetskih stranica koje imaju izvrsne performanse na pametnim telefonima, tabletima te računalima. U današnjem svijetu je je obaveza prilagoditi se vašim korisnicima.

Integracija i automatizacija

Dizajniramo i razvijamo stranice u koje su integrirane API s treće strane koje pomažu i atomiziraju, te dijele vaše objave automatizmom na društvenim mrežama, te time vaša internetska stranica postaje marketinški iskorištena.


Eko Tehnlogoija Šmit

Eko Tehnologija Šmit osnovana je 2007.g. u Splitu, Republika Hrvatska. Tvrtka je eksluzivni zastupnik tvrtki Karcher, Kubota, Yanmar, IMR i DMB.

Dizajn internetskih stranica

DIzajn internetskih stranica je zasnivan na bojama logotipa, odnosno da se uklopi u vizualni identitet tvrtki koje zastupa tvrtka Eko Tehnologija Šmit iz Splita.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Dizajn internetske stranice za tvrtku iz Splita, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: