Izrada internet trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

Posjetite trgovinu na poveznici:
ITrgovina za kozmetičku tvrtku

Trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

ILI NET se specijalizirano na tržištima Hrvatske i širome Europe kao renomirani studio zza izradu web trgovina. U ovom slučaju izradila se web trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske. Web shop je u dva jezika, naravno domicilni jezik je njemački sa švicarskim dijalektom. Uz pomoć naših prevoditelja uspješno plasiramo i izrađujemo web trgovine za tržišta Njemačke, Švicarske, Norveške, Austrije i Hong Konga.

Izrada web trgovine je vrlo izazovan prijekt kako za nas dvelopere tako i za naručitelja. Prije nego se upustite u izradu trgovine ovo su neki aspekti koje bi svaki budu klijent trebao razmisliti.

    Sama trgovina bi trebala sadržavati:

  • Profesionalne fotografije vaših proizvoda
  • Kratki i dugački tekstualni opis proizvoda
  • Tehničke specifikacije proizvoda ili sastav
  • Cijenu, te zalihu na skladištu svakog proizvoda
  • Uvjete pravne i komercijalne o prodaji putem trgovine za kožmetičke proizvode

YveSkin Cosmetics

YveSkin Cosmetics je renomirana koznetička tvrtka iz Švicarske koja ima preko 200 vlatitih proizvoda, kao što su kreme, lonsioni, aromatična ulja, šamponi i drugo.

Izrada web trgovine

Web trgovina za kozmetičku tvrtku se sastoji od preko 200 proizvoda. U potpunosti je uatomatizirana kupnja s odličnimodadcima kao što su košarica, moja lista želja, kuponi za popuste, aktivni izračun poštarine, aktivni izračun poreda i mnoštvo drugih mogućnosti.