Izrada internet trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

Posjetite trgovinu na poveznici:
ITrgovina za kozmetičku tvrtku

Trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske

ILI NET se specijalizirano na tržištima Hrvatske i širome Europe kao renomirani studio zza izradu web trgovina. U ovom slučaju izradila se web trgovina za kozmetičku tvrtku iz Švicarske. Web shop je u dva jezika, naravno domicilni jezik je njemački sa švicarskim dijalektom. Uz pomoć naših prevoditelja uspješno plasiramo i izrađujemo web trgovine za tržišta Njemačke, Švicarske, Norveške, Austrije i Hong Konga.

Izrada web trgovine je vrlo izazovan prijekt kako za nas dvelopere tako i za naručitelja. Prije nego se upustite u izradu trgovine ovo su neki aspekti koje bi svaki budu klijent trebao razmisliti.

    Sama trgovina bi trebala sadržavati:

  • Profesionalne fotografije vaših proizvoda
  • Kratki i dugački tekstualni opis proizvoda
  • Tehničke specifikacije proizvoda ili sastav
  • Cijenu, te zalihu na skladištu svakog proizvoda
  • Uvjete pravne i komercijalne o prodaji putem trgovine za kožmetičke proizvode

Klijent

YveSkin Cosmetics

YveSkin Cosmetics je renomirana koznetička tvrtka iz Švicarske koja ima preko 200 vlatitih proizvoda, kao što su kreme, lonsioni, aromatična ulja, šamponi i drugo.

Izrada

Izrada web trgovine

Web trgovina za kozmetičku tvrtku se sastoji od preko 200 proizvoda. U potpunosti je uatomatizirana kupnja s odličnimodadcima kao što su košarica, moja lista želja, kuponi za popuste, aktivni izračun poštarine, aktivni izračun poreda i mnoštvo drugih mogućnosti.