Tisak knjige

Tisak knjiga za Muzej Prigorja u Sesvetama

Tisak knjiga

Grafička priprema , prijelom knjige i tisak knjiga

Tisak knjiga Studija zaštite i prezentacijskog potencijala arheološkog nalazišta Kuzelin i bliskih arheoloških nalazišta za Muzej Prigorja iz Sesveta je u sklopu programa Europske unije. Knjiga je dvojezična, odnosno na hrvatskom i slovenskom jeziku.
Tisak knjiga odnosno Studije je odrađen u offset tehnici tiska. Priprema knjige je zahtijevala format malo drugačiji od učestalih formata i s obzirom na veliki sadržaj stranica knjiga je tvrdo uvezena s matt plastifikacijom korica. Tiskana je u većoj nakladi.
Tisak knjige odnosno knjižnog bloka je tiskan na 170g Kunsdruck papiru iz razloga što taj papir ima visoku bjelinu te je tisak knjiga na njima postojan i dolazi do izražaja.

Uvez knjiga

Nakon tiska knjiga slijedi uvez knjige. Postoji više vrsta uvezivanja kod tiska knjiga, kao što su meki uvez, spiralni uvez, klamani uvez, tvrdi uvez i tvrdi šivani uvez. Uvez se odabire i diktira osim dizajnom i količinom stranica, vrstom papira i formatom.

Tisak knjiga na standardnim papirima

Umjetnost odabira pravog papira za knjiga je zahtjevna, jer će on diktirati izgled vaše knjige i njenu kvalitetu ovisno o vašem budžetu i vremenu izrade. Neki od standardnih papira za knjižni blok su 90, 120 i 150g/m3 Offsetni (bezdrvni), Matt Kunsdruck, Sjajni Kunsdruck i ostali ekskluzivni papiri.

Muzej Prigorja

Muzej nprigorja u Sesvetama je državna institucija koja baštini regiju prigorje i osim izložbenih artifakata, bavi se i arheološkim istraživanjima.
Više možete pogledati na stranicama http://www.muzejprigorja.hr/

Tisak knjiga

Tisak knjiga Studije je odrađen u offset tehnici tiska u većoj nakladi.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Tisak knjiga, grafički dizajn i prijelom knjiga, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: