Oglašvanje u emisiji HRT-a

Prije nekoliko mjeseci počelo je emitiranje magazina “Kod nas doma” koja se emitira uživo svakog dana od ponedjeljka do četvrtka na HTV 1 s početkom u 17.20 sati. Emisiju vode popularne voditeljice Barbara Kolar i Iva Šulentić. ILI NET agencija vam nudi oglašavanje u emisiji ili smonzoriranje u emisiji Kod nas doma po vrlo popularnim cijenama!

Radi se o mozaičnoj emisiji koja će uvesti u svijet gastronomije, popularne glazbe i kulture, mode, arhitekture, dizajna, psihologije, zdravlja, kutke za kućne ljubimce i sve ostale teme koje zanimaju veliku populaciju gledatelja.

Emisija sadrži brojne popularne rubrike i tematske cjeline, a posebice bi istaknuli:

 1. RUBRIKA ORDINACIJA
  Svakog četvrtka u emisiji je rubrika ordinacija u kojoj poznati liječnik dr. Marko Kisić nas podučava kako unaprijediti svoje zdravlje
 2. RUBRIKA ZA MAME I DJECU
  Interesantna rubrika za sve roditelje, koja informira roditelje o svim aktualnostima vezanim uz odgoj djece.
 3. RUBRIKA KUĆNI LJUBIMCI
  Rubrika nosi mnoštvo korisnih savjeta o brzizi za kućne ljubimce.

Stoga ukoliko ste tvrtka koja posluje u segmentima vezanim posebice uz navedene rubrike, moguće je dogovoriti putem naše agencije oglašavanje ili sponzorstvo u emisiji “Kod nas doma” po vrlo povoljnim cijenama ili dogovoriti reklamni blok vaše reklame u emisji.

Ukoliko vas zanima  oglašavanje u emsiji i više o samoj emisiji možete pročitati ovdje.

Oglašavanje u emisiji

Cijene produkcije i oglašavanja unutar emisije

Ukoliko vaša tvrtka nema reklamu odnosno TV spot, a želite se oglašavati unutar emisije Kod nas doma, to nije nikakakav problem. Možemo Vam unutar 3 dana snimiti profesionalan animacijiski TV spot koji možete koristiti za oglašavanje  unutar emisije, ali i na svim ostalim televizijama, odnosno kanalima poput Youtube i slično.

 • Lead In – reklamna poruka trajanja 8 sekundi – 10 emitiranja
 • Lead Out – reklamna poruka trajanja 8 sekundi – 10 emitiranja

Produkcija spota lead IN/OUT – 2.500,00kn + pdv

Napomena: radi se o spotovima koji sponzoriraju TV sadržaj, sadržaj spota ne smije biti prodajni/akcijski, već isključivo brandiranje.
Scenarij spota i tekst prije snimanja šalje se uredništvu HRT-a na autorizaciju. Navedene emitiranja su naposredno ispred i iza emisija na samostalnoj poziciji.

Redovna cijena po cjeniku HRT-a za 20 emitiranja uz indeks pozicije 2,00 iznosi
23.040,00 kn + PDV

AKCIJSKA PONUDA ZA 20 EMITIRANJA:
7.000 kn + PDV

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za slućžbenu Ponudu i rezervaciju termina što prije, jer je broj reklama ograničen!

Pošaljite nam upit

5 + 2 = ?