Djeljenje letaka i uzoraka u Zagrebu

djeljenje letaka i uzoraka

Ulična promocija

ILI NET vam može ponuditi djeljenje letaka na trgovima i ulicama širom Hrvatske. Osim podjele letaka naše atraktivne promotorice uspješno će prezentirati vaš proizvod, uz podjelu poklona prolaznicima te kratku promociju. Promociju vršimo vašoj željenoj targetiranoj skupini. Naši ulični promotori brendiramo, odnosno oblačimo po Vašim željama, mogu biti uz promotivne pulteve, stalke, bicikle, maskote i drugo. Djeljenje letaka je izuzetno persolaniziran posao, jer osim same podjele, prezenteri imaju priliku prolaznike upoznati s vašim proizvodom.
Radimo promociju brendova, proizvoda, akcija i evenata.
Osim djeljenja letaka i uzoraka na trgovima i ulicama, možemo distribuirati i vaše letke po kafićima i kaslićima

Distribucija letaka

Distribuciju letaka vršimo i po poštanskim sandučićima po cijelom Zagrebu. Distribucija se vrši uz kontrolore i detaljne izvještae, tako da se nemože dogoditi da vaše letke pronađete u kanti za smeće, na što se nažalost klijeti žale.
Osim letaka na taj način možemo podijeliti i paket, poklon bonove, kataloge i druge zanimljive promiđbene materijale. Uz detaljne izvještaje prema klijentima o količini podijeljenih letaka i pokrivenosti područja, pozivamo i naše klijente da dođu u kontrolu.
Djeljenje letaka i uzoraka na taj način možete pokriti Zagreb po kvartovima koji su Vam interesantni. Na primjer ukoliko pokrivate cijeli Zagreb to je otprilike oko 360.000 sandućića.

distribucija letaka

ulična promocija

Podjela letaka, poklon bonova i Playboy časopisa

  Lokacije:

 • Tkalčićeva ulica
 • Trg bana Josipa Jelačića
 • Cvjetni trg
 • Bogovićeva ulica
  Informacije o promociji:

 • Tijekom promocije prolaznici su se rado odazivali i uzimali vauchere i Playboy časopis
 • S obzirom da se radi o novom brandu u hrvatskoj, promotorice su informirale prolaznike o iskoristivosti vauchera i ostalim benefitima
 • Targetirana skupina su bili muškarci od 25-55 godina, pa su naše atraktivne hostese zainteresirale tu skupinu

Ostale marketinške aktivnosti