IZJAVA O PRIVATNOSTI

ILI NET d.o.o. se u skladu s Uredbom (EU) br. 2016/679 obvezuje štitit osobne podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke ILI NET d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko ste korisnik naših ulusga ili to tek planirate postati time prihvaćate naše uvjete poslovanja i slažete se s njima.

Posjetom, korištenjem i narudžbama preko stranice webdizan-ili.net prihvaćate dole navedene uvjete koje smo vam pojasnili i smatramo da ste ih razumijeli u potpunosti.

Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali web stranicu, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Dostupnost informacija
Prikupljeni demografski podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Ovo nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca. Kako bismo pružili posebne usluge možemo se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Linkovi
Ova web stranica sadrže linkove na druge web stranice. Molimo vas da obratite pažnju kako ILI NET d.o.o. ne može biti odgovoran za evenutalno ne poštivanje privatnosti na spomenutim drugim web stranicama. Naše posjetitelje ohrabrujemo da se upoznaju s izjavama o privatnosti svake web stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na web stranici ILI NET d.o.o..

Newsletter
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, bit će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje posebnog Instar newslettera.

Paketi informacija – Kolačići (Cokies)

Ova web stranica koristi kolačiće prilikom online naručivanja.
Korištenjem ove stranice i pregledom iste (webdizajn-ili.net) pristajete na korištenje kolačića.

Kolačići su male tekstualni fileovi pohranjeni na vaše računalo. Postvake kolačića ogu se namjestiti u vašem pregledniku bez obzira koji koristite (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera…). U postavkama vašeg preglednika možete isključiti ili aktivirati pohranjivanje kolačića. Kolačići se koriste radi što boljeg iskustva pregledavanja i iskustva korisnika.

Ukoliko pregledavate i koristite naše web stranice pristajete da koristimo na kolačiće (cookies) na stranici tvrtke ILI NET d.o.o.

Vaš ILI NET d.o.o.