Oglašavanje apartmana na internetu u Hrvatskoj i inozemstvu.

Oglašavanje apartmana na internetu

Reklama apartmana

Iznajmljujete apartmane i želite doći do inozemnih turista koji će vas ugledati na njihovim lokalnim web stranicama? Na pravom ste mjestu. Nudimo oglašavanje apartmana na internetu uz vrlo povoljne cijene.

Oglašavanje apartmana na internetu

Oglašavanje apartmana u inozemstvu

Nudimo vam oglašavanje apartmana na internetu ili manjih hotela kako bi uspješno došli do novih turista i bookirali se za cijelu godinu. Bez obzira dali iznajmljujete jedan apartman, više njih ili posjedujete manjih hotel mi ćemo targetirati posjetitelje iz zemalja po vašoj želi kao što su Austrija, Slovenija, Njemačka, Velika Britanija, Nizozemska, Švedska, Češka, Poljska, Rusija te ostale zemlje u inozemstvu vaši oglasi će biti efektni u pridonjeti vam veliki broj iznajmljivača.

U suradnji s vama izraditi ćemo plan za oglašavanje apartmana na internetu i kalendar ili booking popunjenost, te ćemo u slobodnim terminima pomoći vam doći do posjetitelja ili turista koji je popuniti vaše slobodne termine.
Preporučamo i neke akcijske cijene van sezone koje će dodatno pomoći privlačenju turista.

Oglasi apartmana u suradnji s turističkim agencijama

Povoljno reklamiranje vašeg apartmana

Mimo samog i vrlo povoljnog oglašavanje apartmana na internetu i na stranicama kao što su Google.at, Google.de, Google.it, Google.uk i slično. To su takozvane lokalne Google stranice kao što je u Hrvatskoj Google.hr na koji rezulate pretraživanja kao što su “Odmor u Hrvatskoj” ili “Turističke ljepote Hrvatske” i “Smještaj u Hrvatskoj” povezujemo s oglasima apartmana koji smo izradili za vas, te se on prikazuje u samom vrhu pretrage i time dolazite do velikog broja posjetitelja vaše web stranice. Ukoliko nemate kvalitetnu web stranicu ili je nemate uopće mi je možemo izraditi za vas. Više možete pogledati izrada web stranica za apartmane.

Usluga oglašavanje apartmana

U sklopu naše usluge oglašavanje apartmana na internetu povezujemo vas  s turističkim agencijama u inozemstvu kao što su Booking.com i u Hrvatskoj kao što je turistička zajednica Hrvatske kako bi dodatno ostvarili suradnji u upotpunili vašu uslugu. Neovisno o tome dali se nalazite na Jadranu ili u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji ukoliko se bavite turističkom djelatnosti i patite od manjka posjetitelja van sezone oglašavanje apartmana na internetu je onda za vas kao jedan od najjeftinijih načina dolaska do stranih turista.

Oglašavanje apartmana na internetu

Oglasite vaš smještaj putem:

U sklopu naše usluge oglašavanje apartmana nudimo vam oglase na stranicama:

 • Lokalnim Google stranicama
 • Youtube stranicama
 • Lokalnim turističkim agencijama
 • Google prikazivačkoj mreži

Oglašavanje apartmana na internetu

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste vlassink aparatmana, manjeg hotela il nekog drugog smještajnog kappaciteta kontaktirajte nas za POnudu za oglašavanje apartmana na internetu i pomoćićemo vam odći do gostiju.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.