Google plus izrada stranica za tvrtke, obrte i pojedince.

GOOGLE PLUS IZRADA STRANICA

Baš kao na Facebooku ili Twitteru nudimo vam mogućnost Google plus izrada stranica za vašu tvrtku ili specifični proizvod.

Google plus izrada stranica

Google+ je drastično se povećao u broju korisnika od kada je lansiran 2011. U siječnju 2013. pretekao je Twitter i sada je druga društvena mreža po jakosti odmah iza Facebooka. Sa preko 700 miliona registriranih korisnika tvrtke mogu jako dobiti prisutnošću na Google+ mreži. Ne neke Google+ poslovne stranice su popularnije od drugih.
U nastavku vam nudimo 5 vodećih brendova u svijetu i njihove Google+ stranice, kako bi dobili neke ideje za vlastitu izrada Google plus stranice za vašu tvrtku

Zašto Gogole plus? Zbog toga jer je usko povezan s Google tražilicom, te možete ukoliko pretražujete vašu tvrtku u rezultatima pretrage odmah unijeti vašu adresu, brojeve telefona, e-mail i ostale kontakte i tako benefirati da vas u Google pretragama se lakše pronađe.

Primjeri izrada Google plus stranica za svjetske brendove

Kao vodeća modna kuća Hugo Boss je angažirao vrhunske dizajnere i marketing stručnjake kako bi izradio profesionalnu Google+ stranicu.  Definirali su čiste linije i par boja koje će prevladavati u njihovom dizajnu, i cilj im je bio izrada Google plus stranice da podsjeća na časopis. Takav dobar dizajn i marketinška aktivnost rezultirali su velikim brojem followera ili pratitelja.

Hugo Boss Google plus stranicu možete pogledati klikom na link.

Google plus

Pravilo ‘80/20’ diktira da samo 20% objava na društvenim mrežama mogu biti o proizvodima koje prodajete. Virgin je prihvatio taj savjet u potpunosti i to se slaže u dizajn i izradu njigove Google plsu stranice u potpunosti. Virginova Google + stranica nudi svojim posjetiteljima i pratiocima niz inspirativnih objava, intervjua i debata. Stoga ovaj omjer objava je vrlo zaslužan zbog velikog broja ljudi koji prate tu stranicu.

Više o Virgin Google plus stranici možete saznati na ovom linku.

Google plus izrada stranica

Kontaktirajte nas

kontaktirajte nas za Google plus izradu stranica koje se prikazuju uz rezultate pretraživanja vaše tvrtke ili vezane uz Google maps servis.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.